Dupa cum spuneam, am primit cadou de la fratele meu un acvariu de 25L marca Pet Company. Pe langa acesta mi-a mai dat si o pompa de aer.
Un prieten bun era in stadiul de a scapa de un acvariu micut si de filtrul intern din poze care mi l-a donat mie

Impreuna cu acesta am mostenit si singurul locuitor al acvariului,un Hoplosternum thoracatum, veteran adevarat dat fiind faptul ca il are de foarte mult timp si a trecut printre cele mai crancene medii
Deci pana acum pomana la putere
Intre timp am cumparat tub pentru pompa de aer si piatra si un robinet pentru a controla cantitate de oxigen ce invadeaza acvariul, si un burete nou pentru filtru.
De cateva zile aparatura funtioneaza non-stop pentru ciclarea acvariului. Si stiu ca nu e voie sa fie bagat nici un peste pana cand procesul nu e cat de cat facut insa chiar nu aveam unde sa il tin pe veteran, si avand in vedere ca a infruntat acvarii multa mai rele decat cele neciclate ma bazez ca nu o sa aiba nici un fel de probleme. Bine, am si citit ca ar fi destul de rezistent, deci e ok
Astazi am cumparat si un ghivezi de Egeria densa cu 6 fire.Momentan inca o tin in ghiveciul cu, care a venit pentru a se acomoda cu noul acvariu urmand ca zilele urmatoare sa o plantez.
In timpul transportului unul din fire s-a rupt in jumatate, iar jumatatea rupta am plantat-o deja in speranta ca se va prinde
Si pun si cateva poze cu inceputul acvariului si cum arata in aceasta seara:
Cateva intrebari: Un program de mancare dimineata si seara este bun?
Apoi lumina, cat ar trebui sa o tin deschisa? De luat in calcul ca acvariul sta pe un hol, fix langa usa camerei mele si lumina zilei ajunge ceva mai consitent abia mai pe dupa-amiaza.
Dupa ciclarea corespunzatoare a apei, ma gandeam ca viitori pesti: Black Molly,neoni,xipho,guppy si zebre. Care dintre acestia recomandati?
Multumesc mult daca v-ati batut capul sa cititi toata povestioara de mai sus si intrebarile!
Toate cele bune!