[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Bean animal overflow, este ultra silentios ... l-am nimerit din toate punctele de vedere (ma refer la dimensiune dinti, inaltime tevi, marime ..)

Shubi: nu-i , nu-i ...abia cand voi avea deasupra un AI Prime sau un XR15W Pro

r_o_n_i: Multumesc, a iesit binisor

dan.pavelescu: De pe la americani, a costat vreo 50 usd plus transport. iar ce este sub ele sunt niste surse dumabile PWM .... depanaj pana am sa trec pe LDD-uri

Fix o zi mi-a luat sa fac partea electrica ...

Controllerul Typhon:
image

Jumatatea de sub sump:
image
Exact
Nu spun ca nu as fi vrut sa fie unul mare ... dar trebuie sa tinem cont de faptul ca imi doresc sa fac un pico frumos, curat, aerisit cu maxim 3 piese de sps. Si cred ca folosit metoda full ZEOvit am sa reusesc. Pot spune pana in acest moment ca este ceea ce imi doresc ....
Incet-incet se prinde:

Pompita de care va spuneam:
image

Beam animal in functiune (test de functionare - apa dulce)
image

... si o fotografie a unei bijuterii:

image
E de vis ... cred ca-i belea sa vezi bazinocul in fata ochilor
Este o rasina schimbatoare de ioni ce retine silicatii existenti in apa de osmoza. Este, de obicei, ultimul stagiu in instalatiile de osmoza NPS
Exact aceeasi chestie ai primit-o prin PM
Noutati:
Azi am lipit overflowul intern, geamul despartitor la sump, fittingurile de full si open siphon le-am lipit in flansa cu silicon restul cu adeziv special.

Intre timp am intrat in posesia unui Vortech MP10 WES, a unei recirculante DC2000 si a unui senzor DIY ATO pentru care ii multumesc lui @r_o_n_i

Mai trebuie sa gasesc o modalitate eleganta sa fac piciorul lampii, sa imi comand rasina NPS, sa imi caut un vas de ATO si sa culeg apa

... a, mi-am facut rost de un organizator de cabluri ... si aici o sa fie durere ...
Ce, aveai blugi? ))))))))
Cu rabdare, solutie de geamuri si lama de cutter
Pune si tu o bucatica de crevete la gauricea aceea si stai de 6
Call 911
Depinde ce vierme este
Da la melci nu te-ai uitat?
koala wrote:Marfa!

Merci
luther wrote:super

Merci
Andrei1234 wrote:Arata bine, nu pui deloc piatra vie in acest bazin?

Ba da, undeva la 4kg si ceva uscata de suport
Daca as avea un CNC si un Dremel cred ca era perfect
Fiind un reactor de zeoliti indeplineste urmatoarele:
Debit 0-250lph = foarte important sa circuli exact cantitatea de apa recomandata
Volum de 200-250ml de pietre
Poate fi agitat

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

And the final product

image

Simplu:
Z Xanthurum
P Hepatus
eu am vazut in Auchan, la bani de nimic, recipient de 30l de plastic in care se pastreaza branzeturile , e perfecta pentru un recipient de ATO
Bine, poate sa o tina afara, intr-un borcan

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: