| Message |
|
|
|
Sus, unde ai doar un led aprins, e viteza cu care se invarte elicea.
Mai ai un buton "de volum" jos, unde ii setezi "puterea" cu care impinge apa (nu stiu sa explic, frecventa de on-off, de acolo setezi cat de mari si dese sa iti faca valurile). Asa cum e in poza, e dat totul la minim.
Eu o tin pe modul W1, cu puterea la vreo 4-5 gradatii aproape de maxim (fast) si cu viteza la 4 sau 5 leduri.
Iti zic precis luni
edit: s-o stapanesti sanatos
|
 |
|
|
Daca citeste Koala despre crabul asta, o trimita cate 10 bucati la fiecare "gradinar", cado'
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ha! Acum vad, Ricky Gervais e de la tine din "sat"
E unul din actorii mei preferati ;)
|
 |
|
|
Am fost la posta, nu era nimeni la coada. Dar totusi.. 5 minute dus, 5 minute intors, 35 de minute pana s-a miscat cucoana sa-mi dea pachetul. Plm
Mi-au venit jucariile, cam tarziu, dar mai bine asa decat niciodata ;)

|
 |
|
|
O sa-l iau, momentan l-am terminat pe cel cu rockpools si l-am inceput pe cel cu rechini.
Cand o sa am bani, o sa cumpar cele necesare si o sa fac un "youtube" romanesc, pe plici. Pana atunci, ne chinuim cu dropbox 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Evident, C
Deci se potriveste lama de la cel mare la nano, bine de retinut.
Merci boierule!
|
 |
|
|
Stau cu cracii pe birou si ma uit la film, ce pusca mea, ca de aia am luptat la revolutie!
|
 |
|
|
Crabul din ultima poza l-am vazut azi pe facebook, la dl Peti 
|
 |
|
|
|
La noi, cand e reflux, printre stanci gasesti cocalari si tigani care fura cupru.
Am glumit, nu te urasc, sunt doar invidios ca eu n-am parte de astfel de distractii. Poate doar pe malul raului Colentina, dar am sanse sa gasesc doar caini morti, eventual o valiza cu turisti chinezi.
Have fun doctore, sa faci poze.
|
 |
|
|
|
Te urasc
|
 |
|
|
|
Ba, io-ti dau un sfat, din paranoia si experienta mea.
Cand pleci de acasa, NU SCHIMBA NIMIC LA ACVARIU! Eu nici un cursul saptamanii nu faceam asta, curatam/schimbam/adaugam echipamente doar vinerea, pentru ca aveam timp tot weekend-ul sa stau cu ochii pe ele, sa observ daca apar probleme.
Plm, gen.
|
 |
|
|
Buna alegere, atat solul cat si substratul
Multa bafta cu proiectul, ai grija ca suntem cu ochii pe tine

|
 |
|
|
Mersi sefule, sa traiesti permanent!
|
 |
|
|
Stiu ca nu e bine, dar e gustos al naibii
|
 |
|
|
Ba, sa-mi fie de bine, am bagat ca un borc
Cartofi taiati brut si prajiti in tuci in oloi de palmier, cascaval ras peste ei si 2 oua trantite in scarba, carnaciori oltenesti si salata de rosii cu ceapa si castraveti, taiate taraneste, ca un taran nemernic ce sunt
Shubi, sa-ti dea barbosu sanatate, burta mea (care sta sa plezneasca) iti e recunoscatoare
|
 |
|
|
Da' nu stiti de la mine, ok? 
|
 |
|
|
Indoobitabil, de la Shubi
|
 |