[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ancuta33
Forum Index » Profile for ancuta33 » Messages posted by ancuta33
Acvariul are 22 de l iar incalzitorul este un Tetratec HT 25. Pe timpul zilei apa are 24 de grd. Acum cateva luni cand am setat temperatura la peste 26 de grd a mers. E tare ciudat.
Salutare
Am observat de cateva zile ca pe timpul nopti scade temeratura apei in acvariu la 22 de grd chair daca incalzitorul e setat la 25 de grd si nu inteleg de ce? A mai patit cineva ? Ce sa fac?
Am sa vad ce am sa fac pana atunci. Multumesc pentru sfaturi.
mersi mult
Asta nu ar fi o problema se rezolva
Iti multumesc pentru sfaturi
Am 3 Guppy, 2 Zebre, 1 Moly si 1 neon
Nu am cui sa-i las asta e marea mea problema.
Salutare
Am un acvariu de 21 de litri si peste cateva luni vreau sa plec in vacanta. Problema e ca nu stiu cum sa fac cu schimbatul apei pentru ca eu acum o schimb o data la saptamana cam 20%. In vacanta voi sta cam 7 saptamani. Cu mancarea nu e problema pentru ca am inteles ca exista in comert solutii. Ce ma sfatuiti sa fac? Am sanse sa nu-i pierd? Astept pareri
Apa o schimb o data la saptamana cam 20% iar mancare de 2 ori pe zi. Nu am mai avut probleme de genul asta.
Buna ziua
Am o problema cu unul dintre pestii tetra serpae . Azi dimineata cand m-am trezit am vazut ca inoata intr-o parte ....are momente cand revine la pozitia corecta de inot dar dupa aceea iar cade intr-o parte. Aveti idee ce poate fi?
Sunt foarte suparata ca nu stiu ce poate avea....va rog sa ma ajutati daca aveti idee.
Buna ziua
Am si eu aceeasi probleme cu masculul moly care sta pe fundul acvariului. In urma cu o luna am avut si o femela dar a murit si acum e singur alaturi de 4 gupy 2 neoni si 2 zebre. De atunci e foarte retras si nu-mi place sa-l vad asa. Ce as putea sa fac sa nu mai fie asa?

Forum Index » Profile for ancuta33 » Messages posted by ancuta33
Go to: