[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Primul e lemn de rasinoase. Se lucreaza usor, dar daca nu e bine uscat o sa crape in timp (si ocazional, incepe sa scoata rasina).
Al doilea e lemn de fag, esenta tare. Nu-l vei putea prelucra asa de usor.

Ma repet, baga mana in buzunar si roaga-l pe George sa te ajute, daca vrei sa iasa bine. Daca te multumesti cu carpeli si tiganie, fa singur din ce se nimereste.

Vezi ca ai nevoie de scule ca sa bricolezi, nu merge cu briceagul. Cam asa ceva ti-ar trebui (sunt mai multe, atatea imi trec acum prin cap):

- slefuitor cu banda rotativa, pentru slefuiri adanci
- slefuitor excentric sau cu vibratii, pentru finisare
- circular de banc (sau de mana, necesita mai multa indemanare si atentie)
- in lipsa circularului, un "soricel" - cu care nu vei taia DREPT nici de acum in 10 ani
- optional, ghid pentru cepuri de lemn
- fierastrau de mana
- surubelnita electrica + capete si burghie
- echer (vinclu)
- menghine rapide pentru lemn
- adeziv lemn (recomand Moment)
- chit pentru cutit
- holsuruburi lemn (sa nu aiba floarea in stea, ci hexagon)
- ruleta (o alegi, nu orice ruleta. sa aiba jocul mic la capat [jocul trebuie sa fie exact cat grosimea capatului] si sa fie cat mai lata, cu inscriptiile foarte vizibile)
- INDEMANARE

Toate cele de mai sus costa bani, multi (mai putin ultimul punct, pe care nu-l poti cumpara). Asadar, zic ca e mai ieftin si mai bine sa le faci la un meserias...
Se descurca el, ai uitat de mandarinul lui Akaiu?

1 - tine telefonul invers cand faci poze
2 - fa disable la autocorect
3 - schimba keyboard language in en_US, aici nu e loc pentru diacritice

Ba, am ginit eu unul in spate, la oseni. E de 40 de litri, are in el antigel pentru centralele termice (vreo 20 de litri).
Presupun ca se poate spala si n-are nici pe dracu, este?

Ce mic pare sumpul in poza, zici ca e o jucarie si de fapt e ditamai animalu
No, pe asta o pastram pentru cand se intoarce, dar mi-e frica sa nu uit, asa ca..

image
Cat timp e Koala activ abia astept sa plece, imi colcaie capul de idei spamistice de numa'. Cand pleaca, se duc pe miel toate ideile, de parca nici n-au existat.. Cred ca imi face voodoo si papusa neagra, plm

Cam asa ma simt acum:

image
Stai ca acum mi-a picat fisa.. ai stricat bidonul ala smecher?
De ce doamna Ioana n-ai partitionat sumpul (/, swap, /boot, /plm) inainte sa-l dai la apa? Ai apucat sa bagi polistiren supt sump?
Blue14 wrote:Cred ca era vorba de mine......

nu ma, cu ciochistul vorbeam
Tu realizezi ca esti singur pe forum si scrii in toate posturile?

Sunt ok pietrele, nu scapa pe langa plastic si dau bule fine.
Cheresteaia rindeluita nu e chiar dreapta, cu greu vei gasi o scandura care sa nu fie curba.

Cauta lemn "tras", si verifica-l inainte sa-l cumperi (il pui si te uiti in lungul lui sa vezi daca e drept).

Sau vorbeste cu cineva de meserie (nentu' George de exemplu) sa iti faca ceva profi. Asta ca sa nu dai bani pe bricolajele tale care vor ajunge lemn de foc, apoi sa dai iar bani la meserias. Plateste direct meseriasul, iesi mai ieftin si mai bine
Niciodata nu vor bate indicatoarele de viteza din Bulgaria

Koala!!

image
A sunat Koala, e la SPA

imageimage
Meanwhile in Bulgaria

image
paradoxx wrote:Jur Tot ce stiu este de pe forumul acesta.Si bineinteles din ce am avut/obtinut personal

Probabil si din cauza ca ai citit (de la stanga la dreapta, nu in diagonala ca altii).

Hauser, la ce ciorba de solutii ai facut acolo in perioada asta.. sigur e ciclat, la fel ca in prima zi.
Pai fa ceva frumos si non-mizerie
Albastrel paispe, ia intreaba-l pe nentu Radu daca are chef sa se joace cu unul din asta:
http://www.ebay.com/itm/Liquid-Level-Controller-Sensor-Module-Water-Level-Detection-Sensor-Low-pressure-/311336921213
De unde planuiesti sa iei mangrova, ai o sursa?
Baga filtrul ala in sump ca sa faci frumos. Test NH4 ti-ai luat?
La nassarius puteai si tu sa-i pozezi trompa aia care iese din nisip

Scoate in ma-ta blitz-ul cand pozezi acvariul. Ai luat lampa?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: