[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Treci pe la mine diseara si iti imprumut pompa mea eheim, pana iti rezolvi problemele.
Jumatatea aia de cm era ce s-a strans in timp, nu de ieri. Chiar si asa, nu ajunge nimic in cupa. N-am cum sa pun 2 pietre, pentru ca n-am splitter.
Cu grilajul cred ca se poate rezolva.
Retardel esti tu cu prietenii tai.
Du-te-n ma-ta, ca sunt rupt. O sa fac frumos in acvariu, dar mai incolo.
In cupa era fix mielu, am ridicat piatra 2cm mai sus, sa vedem.

Poze - cu tot cu alge, ca sa nu iegziste discutii

image image

image image

image image

image image

Bonus, o poza cu racketul cecen supranumit si darthradu

image
Plm, ma bantuie neamtul ala care imi ascunde papucii.
image
Blue14 wrote:Numa la chiestii d-astea va e gandul!!!!
Deoarece esti o personalitate ar trebui sa iti doneze un John Walker 1805 Pack ($20,000) nu alea!!!

*Numai
*chestii

Personalitate?
Cine rahat e John Walker??

P.S. ma multumesc si cu un Johnnie Walker blue label, dar pe Jack il cunosc mai bine
Sa-ti traiasca!
Vecine, ieri am vazut in Hornbach niste pietroaie numai bune pentru ce ai tu. Cred ca erau 60 lei/bucata.
La sfarsitul saptamanii plec iar in Austria. O sa-l iau cu mine pe batranul Jack nr. 7, un pic de miere si limonada de la Billa. Pentru cuburi de gheata, o sa apelez la Madame Tantza de la bucatarie
Aurele, daca te hotarasti sa vinzi colectia, accept donatii
Bine ai venit, batran mic si gras ce esti image
Daca aveai o colectie de Glencraig, luam sculele cu mine si iti intram in casa prin erectie. Asta, efractie, plm
Dupa 2 saptamani si jumatate, acvariul arata nesperat de bine. Evident, mai putin alga verde, de care sper sa scap intr-o buna zi.
Coralii arata bine, vietuitoarele sunt ok.

Am uitat sa fac poze, dar voi face maine
Multumesc! Nu e nimic de respectat, nu e rocket science ci munca de Dorel necalificat. Oricum, asta a fost, de acum inainte chem meseriasi si stau cu gura pe ei.

Asta e topicul lui Koala, nu? Ca mi-era teama sa nu fac offtopic pe undeva
Blue14 wrote:Acvariul aseara:

Nu te supara, ce plm e asta???

Uite grasule, ti-am gasit si tie un Moai

image
Merci la fel bre! Daca imi ziceai si mie ce te-am rugat, terminam renovarea mai bine. Asa, nu-mi permit sa te deranjez cu alte lucrari
Io am 42, iar asta e ultima mea renovare. La urmatoarea angajez oameni, ca m-a rupt.. Oricum, m-am miscat binisor in ultima saptamana
Si eu mi-am petrecut concediul la fel de placut.

Am inceput asa:

image image
image

Am continuat asa:

image image

Apoi m-am distrat de minune carand 3 etaje 8 placi de rigips si o tona de profile in cea mai calduroasa zi a anului. Sauna e pentru copiii mici, barbatii adevarati cara rigips:

image

Dupa care:

image image
image

Si:

image image
image image
image image
image

Acum totul e alb-spital, am ajuns cu parchetul la jumatate si abia astept onoarea sa ma muncesc singur cu mobila.

image image

Plm boss, cine s-a distrat mai bine?
Si nu exagerati cu bauturica, ca ajungeti asa
image
Momentan bag feteasca regala, cu nesimtire maxima.
M-au trecut toate apele, vinu-i bun, ocaua mica

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: