[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
P?cat ...da ma Cristi nu ai putut sa ridici un pic camera sa vedem ce ai prin bazin
Sau e secret???
La recomandarea voastra am luat inca un tomentotus de la Peti din Baia Mare care sper sa nu aibe aceiasi soarta ca cel dinainte.
Mersi Dragos
Fabulos!
Subi spune-mi te rog in poza 18 ce coral e?
Mersi.
Din pacate am ramas fara cei doi clowni,unul a murit de foame iar celalat l-am gasit pe parchet..............
Am o pereche de percula picaso iar unul din ei nu manca nimic de vreo doua zile si am impresia ca ii este frica de ceilal?i pesti din bazin,m-am gândit sa ii pun in sump o perioada ce p?rere ave?i ?
Eu am luat o data de ei si am ramas cu un gust amar....
File fish am avut dar nenorocitu dracului a murit de foame,nici macar nu se uita la aiptasia,iar peppermit shrimp as cumpara vreo 3-4 dar nu gasesc
Deoarece is plin de aiptasia caut sa cumpar bergia,daca are cineva il rog sa dea un semn.
Sa sti ca Dragos are dreptate,pt inceput ar trebui sa citesti o gramada si crede-ma ca ai de unde dupa care sa te apuci de treaba,daca nu vei face acest lucru iti vei arunca bani pe geam si mai nasol de asta e ca vei omara o gramada de animale!
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/21130.page
Eu zic sa te apuci de citit topicul lui Sebi deoarece e un bazin superb si cu dimensiuni apropiate,spor la citit
Baieti mersi pentru aprecieri si un mare multumesc lui Sebi pentru sedinta foto.
Salut si bine ai venit!
Bazinul va fi doar cu pesti sau vrei si corali?
Bestial,felicit?ri! smilie
Andrei1234 wrote:Foarte frumos acvariul!

Mersi
Aure tu sti bine ca la un moment dat am vrut sa il scot la vanzare,asa ca daca vine o oferta si e de nerefuzat atunci se da
De ce nu
Sebi draga tauajele nu se STERG iar Cristi daca vrei masina e de vanzare
Sebi da un tel ca am ceva pt tine.
Ricardo ce ai in saculetul ?la?

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: