| Message |
|
|
P?cat  ...da ma Cristi nu ai putut sa ridici un pic camera sa vedem ce ai prin bazin
Sau e secret???
|
 |
|
|
|
La recomandarea voastra am luat inca un tomentotus de la Peti din Baia Mare care sper sa nu aibe aceiasi soarta ca cel dinainte.
|
 |
|
|
Mersi Dragos
|
 |
|
|
|
Fabulos!
Subi spune-mi te rog in poza 18 ce coral e?
Mersi.
|
 |
|
|
Din pacate am ramas fara cei doi clowni,unul a murit de foame iar celalat l-am gasit pe parchet.............. 
|
 |
|
|
|
Am o pereche de percula picaso iar unul din ei nu manca nimic de vreo doua zile si am impresia ca ii este frica de ceilal?i pesti din bazin,m-am gândit sa ii pun in sump o perioada ce p?rere ave?i ?
|
 |
|
|
|
Eu am luat o data de ei si am ramas cu un gust amar....
|
 |
|
|
File fish am avut dar nenorocitu dracului a murit de foame,nici macar nu se uita la aiptasia,iar peppermit shrimp as cumpara vreo 3-4 dar nu gasesc
|
 |
|
|
|
Deoarece is plin de aiptasia caut sa cumpar bergia,daca are cineva il rog sa dea un semn.
|
 |
|
|
|
Sa sti ca Dragos are dreptate,pt inceput ar trebui sa citesti o gramada si crede-ma ca ai de unde dupa care sa te apuci de treaba,daca nu vei face acest lucru iti vei arunca bani pe geam si mai nasol de asta e ca vei omara o gramada de animale!
|
 |
|
|
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/21130.page
Eu zic sa te apuci de citit topicul lui Sebi deoarece e un bazin superb si cu dimensiuni apropiate,spor la citit
|
 |
|
|
Baieti mersi pentru aprecieri  si un mare multumesc lui Sebi pentru sedinta foto.
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit!
Bazinul va fi doar cu pesti sau vrei si corali?
|
 |
|
|
Bestial,felicit?ri!
|
 |
|
|
Andrei1234 wrote:Foarte frumos acvariul!
Mersi
|
 |
|
|
Aure tu sti bine ca la un moment dat am vrut sa il scot la vanzare,asa ca daca vine o oferta si e de nerefuzat atunci se da
|
 |
|
|
|
De ce nu
|
 |
|
|
Sebi draga tauajele nu se STERG  iar Cristi daca vrei masina e de vanzare
|