| Message |
|
|
RvN wrote:Cu mult drag! Cand ai de mutat vreo piatra, te rog, nu ezita. :wink:
cheama-ma si voi veni, ca duhul din lampa aia veche. :)
|
 |
|
|
|
Cu mult drag! Cand ai de mutat vreo piatra, te rog, nu ezita. :wink:
|
 |
|
|
|
Hopaaaa, ce avem noi aici? :) sa fie intr-un ceas bun. Japoniaaaaaa!
|
 |
|
|
|
Conform titlului:
- Vand instalatie de Osmoza Inversa Aquili 190 lpzi NPS - a fost folosita foarte putin - pret 150 lei
0734.302.364 Stefan sau pm
Nu mai e valabil, s-a dat, multumesc
|
 |
|
|
|
Abia astept sa il vad cu apa in el :D
|
 |
|
|
|
Se vinde pompa de valuri Jebao Slw 10 (are 2 saptamani de functionare), la cutie cu factura si garantie - 350 lei
Tel: 0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
|
Daca tot l-am insurat pe Goguta, i-am facut cadou de nunta apartament scaper's in locul garsonierei actuale. Saptamana viitoare ii fac mutarea in noua locatie, petrecerea dupa.
|
 |
|
|
|
Rog administratia sa inchida acest jurnal. In curand se indulceste asa ca....
|
 |
|
|
|
La Multi Ani! Un An Nou plin de impliniri!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:P.I.M.P.?
Nu a fost usor sa ii gasesc o tinerica blue endler, nevinovata si dornica sa se mute cu abstinentul asta.
|
 |
|
|
|
Pe scurt:
L-am insurat pe Goguta (nemernicul si tradatorul de cand s-a asezat la casa lui ii alearga pe cei 2 boraras de ii lesina). Se muta in curand la apartament (scaper's tank-ul de 55 litri) si poate ii mai lasa in pace cu ocazia asta.
|
 |
|
|
|
Inchidem taraba si lichidam marfa momentan.
|
 |
|
|
|
Se vinde skimmer Tunze 9001, la cutie cu toate accesoriile. Pret 250 lei. Tel. 0734.302.364, Stefan sau pm.
|
 |
|
|
ocean wrote:Fain ce a iesit
Multumesc frumos!
|
 |
|
|
Update:
Ieri am facut schimbul de apa si mentenanta (a durat maxim 30 minute), nu mai fertilizez nimic de ceva timp, mancare o data pe zi (vineri post negru).
Altceva nou...absolut nimic!

|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Cand am vazut gramezile de rahat si am belit ochii, unul din pesti mi-a spus care e motto-ul lor: mananc mancare sa fac burta si ma cac cacat.
Iar ceilalti au clipit afirmativ  .
|
 |
|
|
Salutare,
Am schimbat pompa de valuri Jebao SLW 20 cu un model mai potrivit bazinului si anume, Jebao SLW 10 (SLW 20 era prea puternica chiar daca o tineam la minim) si imediat s-a vazut diferenta.
Preferatul meu este acum fericit:

|
 |
|
|
Samy wrote:Salutare, astazi am descoperit si de ce imi dispar creveti
Inputiti de neoni ii haleste. Pana acum nu am observat astazi cand vin de la munca am prins in flagrant unul cu ditamai crevetele in gura,am ramas masca .
 Nu stiam ca ei manca creveti ,si nici nu am citit pe undeva.
Pe viitor ma axez sa scap de ei,intrebare ce poate convietui cu creveti ? Chiar si cu pui?
Nasol  . Cu boraras si ottocinclus nu am nici o problema in bazin. Ignora total crevetii, inclusiv puii pe care ii urmaresc zilnic de zici ca sunt nebun  . Ma rog, mai este Goguta, care e atat de statut ca nici de mancare nu ii mai arde, dar de creveti, el este un guppy mai special.
|
 |
|
|
|
Salutare, nu ai de ce sa clatesti nimic din ce ai luat pentru ca sunt fertile, foarte bogate in nutrienti, daca le clatesti arunci pe apa sambetei o gramada din nutrientii aia si este pacat. Mai intai sa pui Power Sand-ul ca baza si peste el sa asezi Amazonia (substrat + sol fertil). La fel si cel Sulawesi daca este cel negru, Dennerle, la punga de 2 kg, il poti pune fara nici o grija direct in bazin, este curat. Spor cu bazinul!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Cum il faci sa arate bine, cum te gandesti sa strici
Ma scarpin ca maimuta  . Il condimentez doar putin, nu il stric  )))). Mai dureaza cel putin 1-2 luni pana fac asta, sa creasca albinutele alea.
|
 |
|
|