| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Argenteea am luat de la unguri. In viitorul apropiat o sa mai dau incet incet din pesti sa le fac loc sa creasca. Sunt deja spectaculosi, abia astept sa ii vad mari
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Io acu am vazut ca am pus la tine Dan  )) hai ca le pun si la mine  )
|
 |
|
|
Azi nu chiar, “doar” 4 ore  ))
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Vad ca nu prea le place lumina.
|
 |
|
|
flo77 wrote:
dan.pavelescu wrote:Stiu ca suna aiurea, dar ma oftic ca nu fac alge. Ce sa fac, sa bag niste fertilizant la oha, sau sa prelungesc timpul de iluminare pe tot parcursul zilei?
Eu nu ma bag la chestii din astea. E ca si cum m-ar suna un prieten , mi-ar spune ca ar vrea sa se sinucida si mi-ar cere sfatul despre ce metoda sa foloseasca.
Eu dupa ce am adaugat proiectorul s-a umplut decorul de alge verzi. Ba chiar si nisipul. Deci as merge pe iluminat si cu timpul “reglezi” algele din lumina dupa cum iti place 
|
 |
|
|
Obiectivul e de vina  In conditiile reale se vad mult mai bine culorile
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ma tot uit si vad ce diferenta este la nivelul solului fara geophagus. Am deja zone in care apar alege verzi pe nisip plus zone pe unde sta efectiv mizeria.
Prin urmare caut 2 geophagus, chiar si mici. Daca aveti idee unde gasesc da-ti un semn.
De asemenea dau 2 vieja si un hypselecara ca sa mai facem putin loc.
|
 |
|
|
Daaa, tin de nu mai pot. Stau 1 luna apoi se fac prea urate si el arunc. Nu le ingrop pt ca nu sanse sa stea in nisip asa ca le leg de decor. Macar le mai dau verdeata sa manance  )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Bravo Mister, arata foarte bine
|
 |
|
|
Tot citind am gasit ceva in app vis a vis de folia de protectie si cum asta a mea e ceva privacy ma gadesc ca poate are totusi influenta in citirea culorii. Pana una alta, m am intors la un scenariu de lumina predefinit din app si o sa comand un proiector led RGB 20w sa fac niste probe
https://www.luminam.ro/proiector-led-rgb-led-20w-230v-ip65-negru/?gclid=CjwKCAiAv9ucBhBXEiwA6N8nYMMNjHJfer1wGjQvF6t6t2khVYI4aAMttBYW1vkGMq4vBLp01Zee_RoClTQQAvD_BwE
|
 |
|
|
Are urme le el daca te uiti atent  ))
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
opincarul wrote:Dar se poate inlocui gemul cu unul clar?
E incapsulat. Doar sa l sparg si sa lipesc cu silicon eu unul clar
|
 |
|
|