[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: black_man_ady
Forum Index » Profile for black_man_ady » Messages posted by black_man_ady
Multumesc.....am avut oleaca de munca la el intradevar dar a fost premeditat setup-ul. Oricum bba este la el acasa, incet incet dispare iar plantele au incepus sa se inalte.
Nu inteleg ce e cu ultima poza ?
Dupa aproximativ un an de la start se cerea si o schimbare de coafura:
image
image
image
image
image
image
image
Difuzor inline JBL.
Am marit doza de co2 si am mai jonglat putin cu timpul de iluminare.
Ascutim din nou foarfeca :

image

image
Blixa cred ca am sa o mut in locul criptocorinelor si mosul intradevar mai trebuie tuns doar ca e plin de pui de creveti .
O "mica" tunsoare.
image
In acea poza era abia plantat si intradevar nu aveam CO2 atunci. Am sa fac rost de un set de lily si am sa il montez. Apropo de montare, crezi ca ar fi mai bine sa montez lily in stanga fata?
Pai pe 5 merg de cand am avut acele alge , doua sunt scoase din functiune. Am sa mia scot unul sa vad daca rezolv ceva pentru moment.
Multumesc... Cu ridicatul luminii mai sus este cam complicat ca am capac
image
Salutare.
Dupa 6 ani de pauza mi-am facut curaj si spatiu pentru un nou inceput in ale acvaristicii.
Hardware:
Acvariu: 100x60x50
Lumina: 7x39w T5
Substrat: Manado + (pietris alb)
Filtrare: sunsun 1400l/h + Eheim experience 150
Fertilizare : Masterline
Co2: 4-5bps
Flora:
Pogostemon octopus
Pogostemon erectus
Limnophila aromatica
Staurogyne repens
Rotala macrandra red
Rotala macrandra green
Rotala rotundifolia
Hemianthus monte carlo
Cryptocoryne wendtii
Bacopa monnieri
Didiplis diandra
Ludwigia mini red
Ludwigia repens
Heteranthera zosterifolia
Hydrocotyle tripartita
Blyxa japonica
monosolenium tenerum
Christmas moss
Ceratopteris cornuta
Lobelia cardinalis
Hemianthus micranthemoides

Acvariu startat pe 21 decembrie. Pana acum am avut ceva probleme cu algele si anume cu spirogyra de care am scapat cu apa oxigenata si blackout 3 zile. Dupa aceasta problema am redus iluminatul (si intensitate si program).
Deoarece alga a inceput sa apara pe pietrisul alb am decis sa il schimb cu manado.
In continuare las pozele sa vorbeasca in ordinea evolutiei.
S-au afisat rezultatele:
http://www.aac.acuavida.com/gallery/AAC_2010/

si aici sunt eu
http://www.aac.acuavida.com/gallery/AAC_2010/mini_acuarios/P0047/
intradevar nici eu nu am primit mail de confirmare, nu citisem mailul cum trebuie. Vom vedea pe 21
Eu is unul din aia 6 , acum sa vedem rezultatelle pe 21
dupa cum vad eu substratul e prea mic ca si granulatie(sau mi se pare). Probabil asta e si cauza.
Foarte frumos acvariu dar un singur lucru nu imi place: cum e asezata blyxa. In rest frumos ...imi place ca ai pus si o piatra si nishte lemne.
Asteptam sa vedem cum evolueaza.
Itit multumesc pentru detalii. Acum astept sa se incalzeasca afara ca sa pot sa il sap.
Salutare.
Am in plan construirea unui pond de aproximativ 5000-8000 de litri in trei trepte.
Dimensiunile cu aproximatie(inca nu sunt definite) L 3m x l 2m x h 1.5m
nedumeririle mele sunt altele:
-am de gand sa fac un filtru DIY dintr-un butoi de 60 de litri sau mai mare (sau poate mai mic ), ce fel de pompa de recirculare a apei sa folosesc (l/h) si ce medii de filtrare??
-la acest volum ce (cati??) pesti se preteaza??? (eu m-am gandit la inceput la 10 koi si 10 carasi)
-Ce alti pesti exotici ami pot fi pusi in pond??
Va multumesc.

P.S voi face upload la nishte poze de referinta.

Forum Index » Profile for black_man_ady » Messages posted by black_man_ady
Go to: