| Message |
|
|
Schimb 2 fraguri de xenia pe ... aproape orice(daca nu il am deja in acvariu  )

|
 |
|
|
Trebuia sa pui si asta:
si eu sunt asa:
Multumesc!
|
 |
|
|
|
1. Iluminezi sump-ul daca ai macroalge acolo sau daca vrei sa vezi ce mesteresti pe acolo e altceva.
2. Nu conteaza unde montezi ventilatorul, aceeasi apa o raceste trebuie doar sa ai grija la evaporare
|
 |
|
|
|
Ok, asa am sa fac. Momentan am prea putin nisip, cam 2 degete in zona cea mai inalta si daca tot mai trebuie adaugat macar sa fie altceva.
Multumesc
|
 |
|
|
Nici o parere ? Bineinteles ca toata treaba as face-o cu pompele oprite sa nu intre nisip fin prin ele.
In alta ordine de idei: cer cu imprumut pietre cu aiptasia(dimensiuni mici) si le returnez curate dupa o saptamana. Am 2 pepperminti foarte pofticiosi, le-am luat in week-end o piatra mica si plina de la MaxiPet si au "curatat-o"
|
 |
|
|
|
Cat de rau as dezechilibra acvariul daca bag acum o punga de live sand ? Cand am asamblat acvariul nu am gasit pe nicaeri, acum am gasit.
|
 |
|
|
Dap, aia este. A devenit agresiva cu 2 noi locatari ai acvariului pana in punctul in care aia nu mai ieseau la mancare.
Daca ai pe cineva caruia sa i-o dai ar fi super
|
 |
|
|
|
Imi schimba si mie cineva titlul topic-ului in "Donez Chrysiptera parasema"
LE: Multumesc
|
 |
|
|
|
Nici de la canistra nu mai merg
|
 |
|
|
Cutia am gasit-o, dar nu aia ar fi problema mai mare cat sunt suportii ei. Ma orientez. Multumesc pentru idee
|
 |
|
|
|
Arata bine, de unde as putea comanda ? Eu am vorbit cu cineva poate o fac din plexi...vedem ce e mai economic
|
 |
|
|
Poze proaspete
De dimineata
La pranz dupa aprinderea MH
Un detaliu

|
 |
|
|
|
Teste facute astazi inainte de schimbul de apa (20 l Red Sea Coral Pro)
Ph 8,2
Kh 7
Nh4 0
No3 2 spre 5
No2 0
Inca nu am luat teste de Ca si Mg. Deja ma gandesc sa suplimentez kh-ul, desi nu am cine stie ce consumatori.
O sa mai repet maine testul sa vedem ce modificari produce schimbul de apa.
Nu am test de PO4, m-a ferit pana acum orice fel de alga dar de saptamana trecuta am inceput sa aprind MH-ul cate 30min pe zi. O sa maresc perioada cu 30min la 2 saptamani.
In rest merg toate binisor, vreau sa suplimentez matrix-ul cu inca un reactor/canistra. Skimmer-ul nu scoate cine stie ce mazga, de hranit hranesc un cub congelat la 2 zile (variez intre mysis, artemia, brine shrimp+garlic) si fulgi/pelete cand si cand.
|
 |
|
|
|
O donez. Imi e mila de pestisor. Dar pentru asta vreau sa stiu ca ajunge intr-un loc frumos.
|
 |
|
|
|
Cu overnight shipping spre tine ?
|
 |
|
|
|
De unde a luat nenea doctoru' pozii? Vreau sa iau si eu
|
 |
|
|
|
Am luat aseara un frag cu 2 capete. Foarte frumos, sanatos, dintr-un acvariu ingrijit.
Merita banii.
Multumesc
|
 |
|
|
|
Dau si o diferenta in bani pentru corali sau echipament. E pacat de pestisor sa stea la "arest".
|
 |
|
|
|
Am prins-o si arestat-o in sump. Nu as vrea sa chinui animalutul
|
 |
|
|
|
Schimb 1 Chrysiptera parasema, sanatoasa, frumoasa, manca de toate(fulgi, granule, congelate). E varietatea albastra cu coada galbena.
De preferat schimb cu corali sau o pompa de valuri nano.
|
 |
|
|