[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rachim
Forum Index » Profile for rachim » Messages posted by rachim
multumesc penru ajutor. cred ca o sa dau o fuga pe hornbach as imi cumpar si eu unul. :-)
SAL. STIU CA NU ARE LEGATURA CU CE DISCUTATI VOI DAR ERAM SI EU CURIOS CAT AI DAT PE ACVARIU LA HORNBACH. SA STIU SI EU DACA SE MERITA SA FAC UN DRUM PANA LA BUCURESTI.
are cineva idee cam cat costa in hornbach un acvariu de 160-180l? daca au preturi bune poate imi fac si eu un cadou de mos :o
cred ca filtrul este fluval, geam de 10, neoane 2x20w[/img]
AM GASIT ASEARA UN ACVARIU DE 80X45X50, CU TOATE ACCESORIILE LA 500 RON. NU ESTE HOME MADE. CE ZICETI SE MERITA???
am cautat aztazi la bricostor dilicon pt acvari de culoare neagra dar nu am gasit. eu as vrea sa imi lipesc acvariul numai cu silicon negru (da mai bine). singura solutie pe care am gasito a fost la o cunostinta care lucreaza la service, imi poate face rost de un silicon negru dinacela cu care lipesc ei parbrizele la masini dar problema e ca nu stiu daca e bun tp acvarii.
SAL EU SUNT DIN PITESTI SI AS VREA SA MA DUC SI EU IN HORNBACH SA IMI CUMPAR UN ACVARIU PT CA AM INTELES CA SUNT MAI IEFTINE. ERAM CURIOS CAT AI DAT TU PE AL TAU.
MULTUMESC FRUMOS PENTRU SFAT! PROBABIL CA O SA REVIN SI CU ALTE INTREBARI, DAT FIIND FAPTUL CA SUNT LA PRIMUL ACVARIU.
am si eu o intrebare, vreau sa imi fac un acvariu si nu stiu ce dimensiuni sa il fac. Am de ales intre 80x45x45 sau 80x40x50h. Ce imi recomandati? Pentru inceput as vrea sa pun in el vivipari, ce plante sa pun in el?
AS FI INTERESAT ZI TU UN PRET SI MAI DISCUTAM

Forum Index » Profile for rachim » Messages posted by rachim
Go to: