[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: chitron
Forum Index » Profile for chitron » Messages posted by chitron
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by chitron
Da deci propun sa il banam pe Sandu deoarece nu raspunde promt omului :-) .Hai ma sa fim seriosi ,parca ar fi doar timpul tau al celorlalti nu.
Pai fara suparare dar astazi zici ca ai cerut acordul ,eu zic sa ai rabdare ca omul nu sa angajat pe forum secretara
Pai in primul rand vezi sa nu ai probleme cu droserele si dupa aceea da vina pe tuburi .In privinta lampilor ADA cu preturile astronomi stii cum faci tu vreau lumina cea mai buna dar vreau sa dau ea cit pe o lampa de bucatarie c-am in felul asta ai exprimat tu ideea,asa ca ma scuzi un pret la un produs pot spune ca este mare sau mic dupa folosinta
Sau un ph-controler daca vrei sa mai ai pesti.De preferat fa-ti o instalatie cum trebuie de cit pierzi mai mult.Cu ceva rabdare poti stringe bani si in citeva luni achizitionezi o instalatie destul de buna.
Pretul este micut pot zice dar nu foarte,eu mai de graba as spune ok in captivitate din cite am inteles ar fi un Neamntz care face asa ceva dar pretul este mult mai mare decit cel salvatic.

Inca se mai gasesc altumi la Debrecen, daca sinteti amatori, ii puteti avea, nu de alta, da' am senzatia ca vorbesc singur despre ei , e pacat sa nu-i aiba mai multi .

In privinta asta nui bai si eu din 2002 as fi vorbit tot singur pina de ceva timp despre varietati de Flower Horn dar tot nu m-am plictisit de ei asa ca daca iti plac si ai timp de ei nu vad care ar fi problema.Este adevarat cind mai ai pe cineva cu care ai mai schimba o parere despre ei ar fi altceva dar asta ramine de vazut cine se incumeta,din cite stii apa moale in alte zone ale tari este o problema voi aveti un avantaj si nu pot decit sa iti urez viata usoara cu ei si bafta,poate reusesti sa le faci poze(incerca sa nu folosesti blitul ,aceste poze schimba culoarea reala a pestelui de cele mai multe ori).
Domnu sef vezi ce scrii pe acolo,daca vrei sa nu te ajute cineva sa dispari cu totul
Salutare Florin ,
Bine ai venit pe acest forum.
Mai zf-ule esti de belea :-) c-am cu ce crezi ca se poate ,daca lucrezi usor si fara stres cu o lama de cuter sau o lama de ras dar pentru mina este mai periculoasa.Nu incerca cu chimicale .
Scuzele se accepta.Era destul un raspuns de genul:"nu se face tratament in bazin plantat"

Sa inteleg ca tot tu esti suparat? Nu crezi ar trebuii sa iti si spun de ce trebuie facut asa sau asa( sa dau o explicatie macar)?
Oricum ideea ie sa ajutam omul nu contrele fara rost.
Dragonspeed.
TE ROG SI PE TINE TRECE-TI LOCATIA .Se pare ca pe forumul asta exista o problema in ati trece locatia.
Domnu sef imi pare rau sa te dezmagesc dar un tratament eficace nu se face in acvariu de decorci in acvariu gol in are din cite stii presupu ai doar un incalzitor si o piatra de aer.
Asa ca ma scuzi ,dar nu vad legatura .A daca dumneavostra vreti din acvariu de decor sa aruncati plantele asta este obtiunea dumneavostra.
Eu unu mi-as face un acvariu in fata blocului dar mai la o semiunmbra ca as mai scapa de ceva kilowati consumati si as avea factura mai mica la curent
Salut bine ai venit si pe acest formu,rugaminte ca la toti noii inscrisi :te rog trece Orasul de unde esti ca altfel nu va stii nimeni de unde esti decit daca vor citi acest topic.

La fel in rog si pe Moshu sa faca ceva ca in momentul inscrieri sa nu poti sari peste localitate ,adica sa nu fi poti activa decit dupa ce vei completa si acea sectiune.
E stai ca nu ma refeream la tine ma refeream la general
Val salut este adevarat ca bine ar fi sa stii denumirea populara la o planta dar eu in afara de ceva denumiri asa zise populare de la voi adica din Constanta(cala si inca ceva) si ceva alte localitati,municipii,orase cum vreti voi sa le ziceti in rest nu cunosc,asa ca scuze dar mie imi spui degeaba ca vrei o planta ca salat ca tot nu ma prind ce planta este asta.Plus ca scuze dute afara si spunele ca vrei o cala sau ce vrei tu popular de la noi sa vezi c-am cum se uita omul din magazin la tine.
Este adevarat ca nici cei care au magazine la noi nu le cunosc din pur dezinteres dar atunci cind intru pe un forum cit de cit de specialitate sa zic asa ar c-am fi cazul sa pun o poza daca nu cunosc denumirea plantei(din latina normal).
Ar fi cazul sa se gindeasca cind spune cuiva cum arata ca deja aici nu mergem pe varianta mama omida ,sau macar asa ar trebuii.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index