Copilu - era un tip pe facebook, Mihai Kovacs (lucreaza la Green Aqua).
Nu-l mai gasesc, fie mi-a dat ignore, fie si-a sters contul. Dar cand suni la Green Aqua, intreaba de el.
Mugurel - esti amator bre, sa vii la mine sa vezi arta si precizie
Da, in functie de ce gasesc pe aici, nu prea am de ales, am un Fressnapf la 120km si un Aqua Zoo prapadit la vreo 40km. Fressnapf e mai de doamne ajuta, dar nu stiu daca reusesc sa ajung acolo.
Intre timp, m-am jucat cu un acvariu de aici.
A fost plantat, dar ultima planta a murit inainte de revelion (la 2 luni de la moartea ultimului peste). Asadar, discutam de un acvariu care a beneficiat de iluminare 8h/zi si aditie de easy carbo si vimi (pana s-au golit bidoanele).
Alga crescuta in acvariu era pur si simplu fenomenala
Pentru ca n-am reusit sa-l fac pe individ sa aiba grija de plante (desi se declara un fan al plantelor), am decis sa transform acvariul intr-unul pentru cichlide (putine si mici).
Asta a iesit, cu materialele gasite la amaratul ala de petshop:
N-are legatura cu topicul, dar ma macina grav munca de tip zi-lumina, asa ca mi-am facut de lucru si duminica
Bine, inteleg ca ai suferit niste pierderi, inteleg ca ne-ai refuzat ajutorul, inteleg ca ai revenit la o pasiune mai veche, dar de ce ai inchis bre topicul celalalt? Noi unde ne mai desfasuram cand pleci in conced?
Care m-ai injurat, ca mi-am spart capul... aviz amatorilor: grinzile din lemn (chiar si cele mai vechi de 100 de ani) sunt mai rezistente decat teasta. Plm!
Foloseste cu incredere cantarul. Fa amestecul la 1025-1026 si nu uita, inainte sa scoti apa din acvariu, SCOATE ATO DIN PRIZA!
Langa boxa, prima priza e lumina, a doua e pt. ventilatoare si a treia e ATO.