Message |
|
Salut,
Din nou am plante de donat. Sunt scoase de aseara (asteapta intr-un lighean).
Cine este interesat ma poate contacta.
O zi buna!
|
 |
|
Chiar nu vrea nimeni plantele? Imi este mila sa le arunc, dar maine o voi face deoarece nu am alta varianta. Mai astept doritori.
|
 |
|
Cine mai vrea plante ... astept sa ma sunati la 0744434497.
|
 |
|
Mai stau pâna mâine, dupa care le scot din acvariu.
|
 |
|
Saptamâna aceasta vreau sa raresc plantele si as vrea sa stiu daca sunt doritori. Puteti sa ma sunati la 0744434497 sa stabilim o zi când puteti veni sa le luati.
|
 |
|
Plantele au ajuns la MihaiGr
Cu siguranta vor mai fi luna viitoare.
La revedere!
|
 |
|
Din nou am plante de donat. Sunt scoase de aseara.
|
 |
|
Plantele s-au dat. Mai mult ca sigur voi avea altele luna viitoare.
|
 |
|
Astazi scot plantele din acvariu. Daca nu se gasesc doritori...le voi arunca (ceea ce imi vine foarte greu, dar din cauza lor le merge foarte rau altor plante).
|
 |
|
Donez urgent plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin dintr-un acvariu de 200 litri si s-au inmultit peste masura.
Contact la tel 0744434497 dupa ora 16°° in timpul saptamânii iar sâmbata si duminica dupa ora 09°°.
Doritorii sunt rugati sa vina sa le ridice din Gavana II.
|
 |
|
Plantele s-au dat. Se poate inchide momentan. Revin cu altele in cateva saptamani.
|
 |
|
Donez urgent plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin dintr-un acvariu de 200 litri si s-au inmultit peste masura.
Contact la tel 0744434497 dupa ora 16°° in timpul saptamânii iar sâmbata si duminica dupa ora 09°°.
|
 |
|
Donez plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin din acvariul din imagine si s-au inmultit peste masura.
|
 |
|
Salut,
Sunt din Pitesti,
Ai vrea sa facem un schimb si sa-ti trimit niste ceratopteris thalictroides care provine din acvariul acesta http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/28660.pageMersi. Astept mesajul tau. Plantele sunt scoase de vineri.
|
 |
|
Donez plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin din acvariul din imagine si s-au inmultit peste masura.
|
 |
|
Salut.
M-ar interesa si pe mine 2-3 perechi.
Problema e ca am mai incercat si nu rezista la mine mai mult de câteva luni. Cauza nu o stiu inca, dar intre timp mi-am reamenajat acvariul de 200L (in care am o pereche de scalari si 2 femele de guram) si as vrea sa mai fac o incercare. Zi-mi te rog in ce zona stai si când pot veni sa-i iau.O zi buna!
|
 |
|
Donez Ceratopteris cornuta (urgent) si gurami albastri, doar in Pitesti.
Plantele sunt scoase intr-un lighean deoarece s-au inmultit si am facut curatenie in acvariu .
Guramii au intre 2-4 cm si si ii donez pentru ca am suprapopulat acvariul.
Doritorii ma pot contacta la 0744434497 de luni pana vineri intre orele 17:00-22:00 sau in week-end intre 09:00-22:00.
|
 |
|
Ma interesa si pe mine cativa daca mai ai
|
 |
|