[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: crystony2004
Forum Index » Profile for crystony2004 » Messages posted by crystony2004
Din nou am plante de donat. Sunt scoase de aseara (asteapta intr-un lighean).
Cine este interesat ma poate contacta.
O zi buna!
Chiar nu vrea nimeni plantele? Imi este mila sa le arunc, dar maine o voi face deoarece nu am alta varianta. Mai astept doritori.
Cine mai vrea plante ... astept sa ma sunati la 0744434497.
Mai stau pâna mâine, dupa care le scot din acvariu.
Saptamâna aceasta vreau sa raresc plantele si as vrea sa stiu daca sunt doritori. Puteti sa ma sunati la 0744434497 sa stabilim o zi când puteti veni sa le luati.
Plantele au ajuns la MihaiGr
Cu siguranta vor mai fi luna viitoare.
La revedere!
Din nou am plante de donat. Sunt scoase de aseara.
Plantele s-au dat. Mai mult ca sigur voi avea altele luna viitoare.
Astazi scot plantele din acvariu. Daca nu se gasesc doritori...le voi arunca (ceea ce imi vine foarte greu, dar din cauza lor le merge foarte rau altor plante).
Donez urgent plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin dintr-un acvariu de 200 litri si s-au inmultit peste masura.
Contact la tel 0744434497 dupa ora 16°° in timpul saptamânii iar sâmbata si duminica dupa ora 09°°.
Doritorii sunt rugati sa vina sa le ridice din Gavana II.
Plantele s-au dat. Se poate inchide momentan. Revin cu altele in cateva saptamani.
Donez urgent plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin dintr-un acvariu de 200 litri si s-au inmultit peste masura.
Contact la tel 0744434497 dupa ora 16°° in timpul saptamânii iar sâmbata si duminica dupa ora 09°°.
Donez plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin din acvariul din imagine si s-au inmultit peste masura.
Salut,
Sunt din Pitesti,
Ai vrea sa facem un schimb si sa-ti trimit niste ceratopteris thalictroides care provine din acvariul acesta http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/28660.pageMersi. Astept mesajul tau. Plantele sunt scoase de vineri.
Donez plante "ceratopteris thalictroides" (doar in Pitesti). Plantele provin din acvariul din imagine si s-au inmultit peste masura.
Salut.
M-ar interesa si pe mine 2-3 perechi.
Problema e ca am mai incercat si nu rezista la mine mai mult de câteva luni. Cauza nu o stiu inca, dar intre timp mi-am reamenajat acvariul de 200L (in care am o pereche de scalari si 2 femele de guram) si as vrea sa mai fac o incercare. Zi-mi te rog in ce zona stai si când pot veni sa-i iau.O zi buna!
Donez Ceratopteris cornuta (urgent) si gurami albastri, doar in Pitesti.
Plantele sunt scoase intr-un lighean deoarece s-au inmultit si am facut curatenie in acvariu .
Guramii au intre 2-4 cm si si ii donez pentru ca am suprapopulat acvariul.
Doritorii ma pot contacta la 0744434497 de luni pana vineri intre orele 17:00-22:00 sau in week-end intre 09:00-22:00.
Ma interesa si pe mine cativa daca mai ai

Forum Index » Profile for crystony2004 » Messages posted by crystony2004
Go to: