[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Mi-a iesit tuica de electrozi, n-am avut destul gainat
Mersi
Inmultirea brusca a melcilor comunitari indica o problema.
Rezolvarea cu melci asasini e rapida si confortabila, dar nu rezolva problema reala.
M-am confruntat si eu cu explozie de melci, dar s-a rezolvat de la sine dupa ce s-a stabilizat bazinul.
Poti sa tai si sa arunci frunzele foarte afectate (cresc altele). Adica sa nu bagi caron lichid cu nemiluita, ca dai in altele

Cum e pompa de valuri pentru bazinul ala? Potrivita, prea mare, prea mica, etc?
Danke!
Cum ziceam, sunt slab
Nu stiu ce arata niste piatra seaca, dar multumesc

Nu e cablu, e altceva, o sa scriu despre cand vine clipa
Numele de familie a lui Goguta e Borcea.
Multumesc! Imi era teama ca apari si ma iei de urechi.

Nu e urat si e foarte util.. petrec 10-12 ore la birou si lampa cu diffuser nu reuseste sa-mi scoata ochii

image
Ai mai multe buce decat Borneo
Mersi, poti sa incerci linistit ca e simplu.
Nisip special pentru acvarii marine, doar ca am pus cam mult, o sa-l mai subtiez pe parcurs.
NicuM wrote:
Eu recomand sa va feriti sa puneti astea in acvariu daca vreti materiale filtrante recomand spartura de coral.

Foarte interesant totul. Si spartura de coral in ce fel sa fie folosita, pusa pur si simplu in sump sau in reactoare la picatura?
Ce sa zic, am prieteni putini, dar de calitate
Plus ca la Bucuresti sunt mai multi cu marine.. din cate am inteles la Botosani e subtire recolta pe metru patrat.
Azomures
Aseara a trecut si Adivb pe la mine, mi-a adus ceva piatra vie, pe care am inghesuit-o in piatra uscata. M-am distrat sa vad cum se plimba gandacii pe piatra, sper sa traiasca si sa se inmulteasca
Mi-a adus si niste carbune AF, am gasit si saculeti, diseara o sa mai scot din matrix ca sa fac loc pentru saculetul cu carbon. Am sa pun si matrixul intr-un saculet, sa-mi fie mai usor accesul la burete (10x ).
Peste doua saptamani nasul Adivb o sa daruiasca masa si cu ceva ciuperci, gsp si alte chestii soft&easy. Sa-i dea barbosu sanatate si sa-i tina obiceiul
Nu umbli la pietre, bem o cafea si barfim ca babele. Sa-mi aduci aminte sa-ti dau pompa aia, ca iar uit
Pune si preturile daca ai curaj
Ane-Mona mulge vaca
Multumesc, Lucian. Lasa-l asa, ca sa nu ma injuri pe mine mai tarziu ca ti-am dat idei
ugarit, nemo e cel mai smecher. Cred ca si fumeaza.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: