[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Dic' la el, pai berea e racoritoare bre, nu beutura
In Midi, si bem doar apa plata cu lamaie
Am interzis in Cluj, de cand m-am imbatat ca porcu in Euphoria
Ma scuzati, don' inginer
Ehe.. pe la douazeci de anisori, fereasca Dumnezo ce patea daca se apleca sa ia ceva de jos. Pe unde o prindeam.. ca iepurii
Acum mi se pare mai usor sa zugravesc sufrageria
Nu va mai hliziti atat bre, ca am parte de sex ca orice om insurat de aproape 24 de ani. Adica o data la 3 luni. Daca sunt cuminte, ma comport exemplar si aduc bani acasa, ma iarta si scap cu sex o data la 6 luni
Bre, ia sa-mi platiti drepturi de autor, pentru cutiile de lemn pe post de lampa
Unde req l-ai gasit pe betivul ala bre?
Asa zic si eu dupa fiecare betie, nu mai beau, nu mai beau.. pana mi se arata iar
Lucian wrote:acum te inteleg Dane

Ce rau imi pare acum ca nu i-am tras-o si eu Mirandolinei, asa, de pofta

Sebastian, nu la anul, ci cand ma intorc. In februarie reusesc sa achit datoria istorica la prietenul Cristi si prin bunavointa lui voi primi in continuare ce am nevoie pentru startarea acvariului., mai putin un protein skimmer de care trebuie sa ma descurc, nici macar n-am idee de care imi trebuie..
Ce sacali, dom'le

Azi am intrat intr-una din camerele hotelului, trebuia sa masor ceva. Ce sa vezi..
In pat, sedea cracita o Mirandolina, care a fost foarte uimita cand m-a vazut, uite asa a facut: OOOOooooOOOoooOOO!!

image image

Iar in baie, in cadita de dus, o sticla de cola si una de vin "Muschetar" (cel mai penal vin din istoria vinurilor penale)

image

Poftim educatie la tineretul din ziua de azi
Un mic update. Mi-a mai trimis colegul cateva poze, algele sunt la un nivel decent, tinand cont ca sunt plecat de mai bine de 2 saptamani si nu s-a mai ocupat nimeni de acvariu.

image image
image image
image image
Baboi! Creca se gasesc si in Cocioc
Vorba lunga, saracia omului. Treci la munca si prezinta ceva concret
Suna-l pe Radu, poate are timp si-ti da o mana de ajutor
Ooo, dar ce avem noi aici? Pai sa ne dam mai aproape, sa vedem, sa analizam

image
Aleluia!

image
Meserie!
Stiam ca si crengutele de salcie ajuta in lupta contra apei verzi.
Domnule, multumesc, mai ales ca aranjamentul este mai mult unul de apa dulce, plantat. N-am nici cea mai vaga idee, pentru ca sunt newbie si ma depasesc grav toate problemele astea Probabil ii place lumina pe care i-am oferit-o din preaplinul meu de respect

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: