[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Pai sa ne pregatim de upgrade, nu?

image

Azi vin si accesoriile de la Bwinstal, maine sper sa primesc si skimmerul.
Shubilian! Cat costa un reactor din asta bizdos? Dai si in rate?

Lucian: am editat eu link-ul
Na belea, ce lucrare a facut omul.. Inca unul pe lista celor pe care-i urasc si nu vorbesc cu ei
Faye wrote:dar mi-as fi dorit sa pot sa-i dau de cap cauzei pentru care apare.

Daca reusesti o sa fie in premiera pe plan mondial, ca teorii sunt multe, concret nimic

Eu zic ca te agiti prea mult, din nou. Bucura-te de acvariu si incearca sa treci fara stres peste toate fazele (inclusiv bba).
CatalinBarbu wrote:Azi o sa fac o modificare in sump...

Te urasc - si pe tine si pe individul de la Timisoara
Lasa-o asa cum e, nu te complica cu amoniac, pentru ca ai Ada Amazonia (apropo, daca vrei sa bagi nevertebrate mai sensibile, sa-l lasi mai mult sa se cicleze - in cazul in care solul e nou)
georgemonda wrote:chiar...pune o poza sa vedem ce mai ai tu pe acolo

+1
I-auzi, ce pofte de valutist are Aurel
Copile, nu ma pricep sa-ti zic ceva legat de valorile alea, pentru ca nu ma pricep. Dar iti dau un sfat bun: lasa dracului acvariul ala in pace, nu-ti mai baga toata ziua mana in el si mai ales, nu mai doza toate rahaturile - dozeaza-le doar in cazul in care e absolut necesar si la recomandarea cuiva cu experienta.
fugi bre d-aici
Il vreau eu, multumesc
Poti sa grabesti ciclarea adaugand amoniac in apa, dar mai bine las-o asa, sa vina de la sine. Fa zilnic teste si cand o sa vezi ca ai un spike de NO3, atunci poti spune ca esti pe drumul drept
Multumesc Danezu, multumesc Shubi.
Si pentru ca topicul asta e foarte trist, permiteti-mi sa-l luminez nitel

Pe Pavelescu l-ai uitat..
La multi ani bre!
Io nu beau apa, ca pestii fac sex si pipi in ea
Auzi, mai cere sfaturi si de la altii, nu te lua musai dupa mine, ca la ora asta vad dublu.. N-am sa-ti zic de ce
Io te inteleg, la randul meu am fost disperat sa bag repede-repede vietuitoare in acvariu. Dar era mai bine daca rabdai vo' doo luni..

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: