| Message |
|
|
|
Fa o rama din lemn imprejurul acvariului - jos si urci cu 4 "stalpi". Capacul il imbraci peste sticla, sa se rezeme cu greutatea in "stalpi". Sau, fa capacul si il suspenzi de tavan, el sa nu apese deloc pe acvariu.
|
 |
|
|
|
Ti-am editat eu postul initial
|
 |
|
|
Si in caz ca citeste cineva de la Nevertebrate pe aici - intrati si pe Emag marketplace, sa cumpere si sarakii ca mine in 4 sau 12 rate
|
 |
|
|
Am si eu acasa in functiune un dennerle 60, cu geam curbat. Asteptam sa vedem ce se intampla
|
 |
|
|
|
Casa e expusa vibratiilor? De exemplu, cand trec camioane grele pe strada zbarnaie geamurile?
|
 |
|
|
|
Nicaieri in lumea asta nu se acorda garantie decat la lipituri si la echipamentele care au venit la set cu acvariul.
Daca sosea fisurat in urma transportului, era o problema intre Nevertebrate si firma de transport. Dar el s-a spart dupa 7 luni, deci exclus sa mai fie implicati ei cu ceva.
Asadar, reducerea de 50% din partea lor e un gest de maxima generozitate si ar trebui sa le multumesti, nu sa-i injuri.
Referitor la alte tari civilizate, unde curge lapte si miere la robinet, te pot asigura ca in Austria si in Belgia e exact aceeasi situatie cu garantia, mai putin reducerea de 50% - civilizatii nu acorda asemenea favoruri.
|
 |
|
|
|
Cu pompele de valuri eu zic sa iti faci o socoteala inainte, ce corali pui, ce anemone, unde le pozitionezi.
In functie de placerea lor pentru curenti sau lipsa curentilor, te orientezi si ce pompe pui si unde.
|
 |
|
|
Sa fie intr-un ceas bun, mult succes!
+ 1 pentru America Express
+ 1 pentru o lampa AI HYDRA 32
Sa zic si eu de vremea cand era cool BBS, iar mai apoi ISQ si MSN Messenger?
|
 |
|
|
Sa mai semnez si eu condica de prezenta pe forum.
Multumesc pentru postari, n-am apucat sa raspund pentru ca am trecut prin momente grele si numai de acvarii nu mi-a ars.
Vreau sa aduc multumiri colegilor Bogdat Borta si INESQ, care m-au cadorisit cu niste fraguri minunate de corali
Sarutmana mult.
Cu acvariul inca nu o sa pun poze, a fost mega-neglijat si inca nu au disparut blestematiile alea (cyano sau diatome, ce-or fi)
Singura modificare pe care am facut-o, am adus pompa Jebao de la lostritele din cabinet si am inlocuit pompa simpla de curenti. Acum am valuri
|
 |
|
|
O splendoare
|
 |
|
|
|
Niciodata nu e prea tarziu sa cumperi plante.. ti-am mai spus, e bine si acum.
Cat mai multe si cat mai nepretentioase, sa fie cu crestere rapida. Chiar daca iti aglomereaza acvariul, vor face ce trebuie sa faca - consuma nutrientii si lasa algele sa moara de foame.
Din ce vad, nu strica sa iei si niste bile fertilizatoare pentru substrat. Jbl 7 balls sau Dennerle nutriballs, pe astea le-am testat eu si am fost multumit.
Le bagi bine in substrat si uiti de ele, sunt pentru timp indelungat.
Cu ce fertilizezi acum?
|
 |
|
|
|
Sa cresti mare
|
 |
|
|
|
E cam singura solutie la care s-au observat efecte pozitive..
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Trage la sofran sau la rama? Ce m-as juca cu undita in baltoaca aia
|
 |
|
|
|
Iti tai koyu, il infig intr-o tepusa si il pun acolo trofeu.
|
 |
|
|
Trebuie sa acopar o suprafata uriasa
Ceva gen 10cm/4cm
|
 |
|
|
|
Mersi umflatule
|
 |
|
|
|
Daca e sa ma iau dupa calculatorul ala, 2 ember tetra ar fi suficienti pentru acvariul meu.
Cum zice si francezul, bullshit.
|
 |
|
|
Fa-le si tu niste poze, sa vedem si noi
|
 |
|
|