[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

Uite asa sper sa fie maine:

image
Te-ai dilit, umflatule? Le dai sa crape cu penseta?
georgemonda wrote:si dupa ma ocup de tine (de lemnele tale

Ah, de lemne.. Si io tocmai ce pregatisem o mana buna de vaselina pentru rulmenti
In cazul de fata, si in Ilfov
Hemoroizii face bine

Ti-o retin? Ca nu ma grabesc..
Sa-i arda pe mate, cu firma lor cu tot..

Intrebare: sterilizatorul UV este un moft, sau un must have? Voi aveti, il folositi permanent, sau ocazional?
Hai bre ca stau cu usa belita, ma rad si curcile
Cum spune si titlul, vand lampa. Este 8x54w, cu microcontroller inclus (ofer si tuburi pentru acvariu marin, folosite, dar inca bune). Am folosit lampa 1 an si ceva, aproape 2 sa zic, mi-e lene sa caut prin jurnale ca sa va spun precis.
In prezent este dezmembrata, daca exista cereri o reasamblez (am folosit montajele intr-un capac de lemn, fara carcasa originala). A avut un releu ars, dar l-am achizitionat de curand (nici nu l-am scos din ambalaj). Comandat din Italia, cu 9 euro piesa si 25 euro transportul

Detalii despre lampa aici: http://aqua-life.ro/sisteme-de-iluminat/lampi/lampa-ati-sunpower-t5-dimming-8x54w
si aici: http://www.sewatec.de/ati-t5-sun-power-8x54-watt-incl-dimmable-computer.html

Prezinta urme de uzura, unele reflectoare au fost intepate (langa gaura originala) cu holsurubul (datorita folosirii in capacul de lemn). Bineinteles, asta nu-i afecteaza functionalitatea..

Pret: 800 lei

Doritorii din Bucuresti vor trebui s-o ridice din Colentina. Doritorii din alte localitati beneficiaza de transport gratuit, prin Fan Courier.
de cand au facut fuziunea intre cargus si urgent, s-au tampit de tot. am auzit ca au plecat si o gramada din oamenii vechi.
N-am avut cu ce. Era 3 fara 10 cand am plecat de la Tunari, la 3 trebuia sa fim la firma (e masina cu care pleaca angajatii). Oricum, am aflat ca pachetul nu era "identificat", deci nu se afla pe bancul de livrare ci la gramada cu alte "neidentificate". Si nici macar nu stiu unde e Magurele...
Uite aici Adrian ce zice matzetul.

Mai apoi mi-a furat un pestisor din acvariul marin. Totul se rezolva cu un capac
ciprian wrote:P.S.
Degeaba ai muncit daca nu te-a platit..
Decat sa muncesti degeaba mai bine stai degeaba...
Iarta-ma, dar nu ma pot abtine.......

nu pot refuza munca. eu merg acolo cu ordin de deplasare, pentru "probleme it".
e drept, imi merge salariul in tara, dar pentru "extra" trebuie sa-mi tocesc blugii in genunchi
Ma, scuza-ma, dar sunt intors. Nu mi-e de 1000 de lei, ci de cat am muncit pentru ei si s-a pisat cargusul pe munca mea..
Nu. Am sunat eu, mi-au zis ca nu pot veni la depozit sa-l ridic. A sunat Peti si au zis ca de fapt pot sa merg sa-l ridic.
Am fost, cu milogeli la firma sa primesc o masina, iar fata de la receptie s-a inchinat si a declarat ca unele colege de la callcenter sunt retardate.
Coletul nu era acolo, ci la o (asa ceva) sectie de triere din Magurele.

Poate maine, plm.. oricum m-am resemnat.

Ciprian, nu vorbi cu pacat, nu stii cat am muncit si ce am realizat..
Eu nu sunt rautacios, asa ca nu va doresc sub nici o forma sa ajungeti ca mine, sluga de lux
Care m-ai blestemat azi nene...

1 - inaptii de la urgent cargus mi-au ratacit pachetul cu ciortani (DACA il primesc maine, e posibil sa fie sub forma de ciorba)
2 - am ramas fara tigari si cand am mers la magazin am constatat ca am pierdut si ultimii 50 de lei pe care-i mai aveam in buzunar.
3 - am fost sa cer bani pentru munca prestata in Austria si am primit prin gura, inca ma dor falcile..

Today is not a good day for science

image
E prea mare sefu, nu incape..
Il las, ca n-am de ales. In prima camera o sa pun reactorul Shubilian pentru biopeleti.
Da - si eu l-as pune, dar nu incape. Asa a fost skimmerul mic, in prima camera.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: