Cum spune si titlul, vand lampa. Este 8x54w, cu microcontroller inclus (ofer si tuburi pentru acvariu marin, folosite, dar inca bune). Am folosit lampa 1 an si ceva, aproape 2 sa zic, mi-e lene sa caut prin jurnale ca sa va spun precis.
In prezent este dezmembrata, daca exista cereri o reasamblez (am folosit montajele intr-un capac de lemn, fara carcasa originala). A avut un releu ars, dar l-am achizitionat de curand (nici nu l-am scos din ambalaj). Comandat din Italia, cu 9 euro piesa si 25 euro transportul
Prezinta urme de uzura, unele reflectoare au fost intepate (langa gaura originala) cu holsurubul (datorita folosirii in capacul de lemn). Bineinteles, asta nu-i afecteaza functionalitatea..
Pret: 800 lei
Doritorii din Bucuresti vor trebui s-o ridice din Colentina. Doritorii din alte localitati beneficiaza de transport gratuit, prin Fan Courier.
N-am avut cu ce. Era 3 fara 10 cand am plecat de la Tunari, la 3 trebuia sa fim la firma (e masina cu care pleaca angajatii). Oricum, am aflat ca pachetul nu era "identificat", deci nu se afla pe bancul de livrare ci la gramada cu alte "neidentificate". Si nici macar nu stiu unde e Magurele...
ciprian wrote:P.S.
Degeaba ai muncit daca nu te-a platit.. Decat sa muncesti degeaba mai bine stai degeaba... Iarta-ma, dar nu ma pot abtine.......
nu pot refuza munca. eu merg acolo cu ordin de deplasare, pentru "probleme it".
e drept, imi merge salariul in tara, dar pentru "extra" trebuie sa-mi tocesc blugii in genunchi
Nu. Am sunat eu, mi-au zis ca nu pot veni la depozit sa-l ridic. A sunat Peti si au zis ca de fapt pot sa merg sa-l ridic.
Am fost, cu milogeli la firma sa primesc o masina, iar fata de la receptie s-a inchinat si a declarat ca unele colege de la callcenter sunt retardate.
Coletul nu era acolo, ci la o (asa ceva) sectie de triere din Magurele.
Poate maine, plm.. oricum m-am resemnat.
Ciprian, nu vorbi cu pacat, nu stii cat am muncit si ce am realizat..
1 - inaptii de la urgent cargus mi-au ratacit pachetul cu ciortani (DACA il primesc maine, e posibil sa fie sub forma de ciorba)
2 - am ramas fara tigari si cand am mers la magazin am constatat ca am pierdut si ultimii 50 de lei pe care-i mai aveam in buzunar.
3 - am fost sa cer bani pentru munca prestata in Austria si am primit prin gura, inca ma dor falcile..