| Message |
|
|
|
as dori eu .....
mi-ar fi de mare ajutor
va multumesc
|
 |
|
|
|
iau eu filtrul
zi o alta zona unde ne putem intalni....nu la 1 mai si nici chitila
|
 |
|
|
|
se poate inchide
va multumesc pt intelegere si ajutor
|
 |
|
|
|
se poate inchide, am achizitionat
multumesc
|
 |
|
|
|
se poate inchide - va multumesc
|
 |
|
|
|
spunene si noua cu ce si-a revenit masculul de molly?
te intreb pt ca am o femela de 5 zile nu isi revine deloc
am tratato separat cu sera bactopur, si nimic
|
 |
|
|
|
ma intereseaza pe mine, ti-am scris si dincolo
|
 |
|
|
|
ma abonez eu la acvariu cu all inclusive
vreau insa mai intai sa te rog sa imi dai cateva poze, si cu acvariul si cu pestii
sa imi specifici daca este ciobit, chiar si pe la canturi, zgariat, daca functioneaza filtrul si incalzitorul
iar ulterior sa imi spui cati guppy ai, exemplare mature - xipho la fel - si poze pt ei
multumesc pt intelegere
|
 |
|
|
|
va multumesc, si ma plec in fata intelegerii si ajutorului vostru
|
 |
|
|
|
datorita netului meu infect am ajuns in situatia de a aparea cu 4 postari la vanzare
rog un admin sa inteleaga problema mea de ordin tehnic
si cu scuzele de rigoare as ruga sa se stearga 3 dintre anunturi, si sa ramana doar unul singur
multumesc
|
 |
|
|
|
Ofer spre vanzare o pereche molly velifera, de culoare alb-argintiu, exemplare mature - de cand sunt la mine femela a dat nastere unui singur rand de pui - din care mai am si acum cca 5 exemplare
Pretul 20 Ron (usor negociabil)
Ofer ca bonus un mascul de tetra sumatran - exemplar matur deasemenea
Exista posibilitatea de a-i da la schimb contra 4-5 femele de gupp`, exemplare mature (o nota bene daca sunt din specia care sunt negre de la innotatoarea anala si pana in varful cozii), sau contra ceva plante.
|
 |
|
|
|
ai pm
|
 |
|
|
|
dupa cate imi dau seama, planta pe care dta o clasifici drept necunoscuta este Sagittaria platyphylla
sper sa nu ma insel, chiar duminica am donat si eu una cam de 30 cm la intalnirea de "duminica in familie", si era lumea super incantata de ea.
|
 |
|
|
|
daca sunt de dimensiuni mici -- ii gazduiesc eu cu mare placere
|
 |
|
|
|
deci poza se poate?
precum te-am rugat
|
 |
|
|
|
Mirciulik - ai Pm.
|
 |
|
|
|
totusi fa-i o poza te rog mult, specifica-ne grosimea geamului, si aspectul acvariului (zgariat, colturi ciobite, margini la fel - ciobite)
|
 |
|
|
|
daca are si capac, ma intereseaza, imi poti da o poza-doua-trei, te rog??
|
 |
|
|
iti pot spune eu cu siguranta
este vorba despre melanoides tuberculata, care sunt melci de substrat
ii poti vedea aici:
http://www.planetinverts.com/malaysian_trumpet_snail3.jpg
Edited by Val: Ti-am editat postul. Pusesei check la "Disable BBCode in this post" si nu iti mergea [url], [b], [i] sau ce mai aveai tu pe acolo...
|
 |
|
|
|
Corect si cinstit ar fi sa spui dta pretul corect deoarece este planta dumitale, stii cat e de sanatoasa, cum arata.....
respectul meu pt dta
|
 |
|
|