[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ronin7
Forum Index » Profile for ronin7 » Messages posted by ronin7
Cred ca am avut noroc. Pestele si'a mai revinit si nu mai este asa umflat. Chiar a inceput sa manance si sa se plimbe prin acvariu. Multumesc mult!
Buna ziua. Am o mare rugaminte si va rog din suflet sa ma ajutati. Am un acvariu de 30 de litri la servici. Astazi cand am venit la servici un geam al acvariului era crapat si aproapa toata apa scursa din el. Pestii erau inghesuiti toti intr-un colt al acavriului unde mai era putina apa. I-am pus intr-o galeata si am bagat incalzitorul de la acvariu in ea ca sa ridic cat mai repede temperatura. Am luat un alt acvariu dar acum am o problema. Masculul de molly pe care il am (un molly dalmatian) parca s-a umflat in zona toracica si inoata cu coada putin ridicata. Imi este frica sa nu-mi moara deoarece tin mult la el. Imi puteti da va rog un sfat, ce as putea face ca sa isi revina? Pana acum nu a avut nicio problema. Problemele au aparut dupa ce s-a spart acvariul. O fi racit deoarece in graba ca sa ii salvezi i-am bagat in apa adusa direct de la ghiuveta deoarece atunci nu aveam apa tinuta la temperatura camerei. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for ronin7 » Messages posted by ronin7
Go to: