[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

Vad ca nu v-au placut pestisorii mei roz
Bogdan care nu esti Mircea, pentru bai imi trebuie

George, suna-ma bre..
Multam!

Am mai avut una timp indelungat, tot green bubble, care crescuse mare si frumoasa (tot asa, dadea roata prin bazin) iar la un moment dat s-a facut mica-mica apoi a disparut.
Ma Terente.. la 14 ani ai vazut veverita? Mie de abia imi reusea prima l@..a cu happy end
Multumesc

Am mai facut cateva poze, bijuteriile (bijuterie=jewel, plm, anthias) inca sunt timide (desi la mancare au venit ca rechinii) si stau ascunse dupa o piatra. Sper sa-si revina curand si sa anime atmosfera.

image image

image image

@Danezu - nemo ala care are orgasm in anemona e prins in ocean. Celalalt, din crescatorie, nu se atinge, nu se baga. Cred ca asta e explicatia si pentru ai tai..

De azi dimineata, Nemo al meu se balaceste in anemona
Scuze pentru clipul intunecat, dar la mine inca e rasaritul.

Povestea anemonei - am primit de la maestrul Shubilian o anemona (pe caiet, ca sunt sarac). Domnul Fane curierul mi-a facut o noua surpriza si mi-a adus anemona asa:

image

Dumnezei, sfinti, mame, pamatufuri, anafura, etc. Punga era fara apa, pe piatra trimisa de Shubi se mai putea observa anemona (era cat unghia de la degetul mic) si UN VIERME care atarna precum.. nu zic precum ce, ca mi-e rusine de duduile de pe forum.
Si ca sa vedeti in plm cate sacrificii fac io pentru acvariul asta, mi-am infrant scarba, am luat piatra in mana si am pus-o in acvariu (aclimatizare din buric, daca nu mai avea pic de apa..) In fine, chiar si asa, Shubi are mana buna, anemona a inceput sa se hidrateze si sa dea din craci. Sper sa fie bine pe viitor.

Gata sefilor, m-am lamurit.

For small polyp and large polyp stony corals, soft corals and clams as well as problem solving/solution in a salt water tank. Coral Snow is a liquid secondary biological facilitator for elements like B-Balance or Potassium-Iodide/Fluoride Concentrate. Compatibel with all elements, also for Amino Acid and Vitalizer. Coral Snow contains among others a natural Calcium-Magnesium Carbonate mix. With just 2.5µ Coral Snow has an optimal size for absorption by SPS corals.
We dose Coral Snow daily with another element each. The dosage can be put into a glass together with another product, mixed and after about 5 min. slowly into the streaming of your tank.You can dose 1 to max. 4 ml Coral Snow per 100L/25gallons tank water daily.Coral Snow neutralizes undesirable acids and is a solution against e.g. slime algae and cyano bacteria.
Therefore take Corals Snow and add 1 drop of ZEObak per 100L/25 gallons tank water each 2nd day.The cloudiness in the water is harmless for all fish as well as sensitive corals.
In primul rand, abia l-am lipit, are o saptamana parca. In al doilea, o sa fiu un pic cam departe de el
Dar ce frumos atarna..
Peste o luna il dau la prima apa..
Lasa ca se prinde doctorul (um)
Atat m-a dus capu, sefule

Marca pozele!
Dar nu e hi-fi ce am eu.. Totul e rusesc in interior, mai putin finalul pe care l-am schimbat si am pus echivalentul de la Phillips
Boxe Koala (batrane adica). E un sistem cumparat in 42, cand s-a deschis Best Computers in Unirii..

image image
Multumesc
Patru voinici (Varol, Snakefish [da ma, v-am barfit], Hadul si Mihai Botez) plus un gras (io) au reusit sa puna animalul pe pozitie

image

Da-mi bre poze, sunt un potential client
Ciorapii imi puteau bre
Nu-s creveti.. ci bijuterii
Cam racoare..
Ce e coral snow?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: