[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: horica99
Forum Index » Profile for horica99 » Messages posted by horica99
Urat din partea ta 'marius32' daca nu iti convine nu mai cere parareri si inchideti contul.
si inca ceva masculi pot stresa femelele sa nu nasca ?
inca sper. poate ii si la prima nastere femela ca ii destul de miculuta. mersi
poi stau cu burta in sus
a mai fatat cativa, tot morti, sunt dezamagit
acum fata de fapt , vreo doi a scos pana acum
si sunt morti amndoi si sunt destul de maricei puii
in dimineata asta a nascut o femela puii morti. din ce cauze o fi astea si sunt destul de marisori puisori. putin ajutor va rog
un gupy femela inoata cu capul in sus si coada in jos si masculul nu mai alearga dupa femele, iar un xifo femela mi sa transofrmat in mascul.acum fapta ii consumata mam grabit sa ii pun pesti in acvariu a fost greseala mea
ce spuneti sa ii pun in maternitate ? sau inca nu?multumesc
si inca ceva nu am cilclat acvariul deloc il am de vreo 2 luni dar nu am avut probleme pana acum doar cu cativa pesti care sau cam inbolnavit
celalalt
un gupy
dupa cum am zis am facut greseli ca si orice incepator si inca fac. imi vine sa arunc pietrisul dar momentan nu pot o sa incerc sa scap de el cat de curand.Promit
filtru hailea hl -bt-400
incalzitor hailea cb-8300
sunt consitent ca nu poate nimeni sa imi spuna cand va naste cu exactitate.o sa pun cateva poze
Buna,
Ma numesc Horia Pop sunt din Targu Mures, mi-am descoperit din nou pasiunea pentru acvaristica din nou dupa cativa ani de pauza. Incerc sa invat lucruri noi si utile pentru acvariul meu. Am facut cateva greseli la inceput pana am descoperit forumul de care de abia acum imi dau seama. Oricum imi pare bine ca am dat de acest forum. Foarte util .
Am un acvariu home made de 60l, 6 xifo, 6 gupy, 2 sanitari, 2 ancitrus, si inca 2 pestisori galbeni dar nu stiu cum se numesc si cateva plante. Filtru intern si incalzitor.
buna!
Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu cateva femele gupy. Am cumparat pesti la un pet shop de bloc si omul mia spus ca ar trebui sa nasca in cateva zile maxim o saptamna, am tot citit discutile voastre, dar pesti au toate simtomele de a naste si nu nasc nu stiu ce e cu ei poate nu le priesc conditile din acvariu, nu stiu ajutati daca puteti.
Mentionez: acvariu home-made 60l . pompa interna adecvata cateva plante, pietris. Pesti: 6 xifo , 4 sanitari, 6 gupy, si 2 nu stiu cum se numesc
As fi recunoscator daca ati incerca sa ma ajutati.

Forum Index » Profile for horica99 » Messages posted by horica99
Go to: