[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
E, pa dracu.. Ieri am balotat o strachina mare de fasole, asortata cu carnati si o salata de varza bine piparata.
E drept, la serviciu nu mi-am luat pachet ieri ca m-am trezit tarziu si am facut foamea pana la 4 cand am ajuns acasa, dar nu e prima oara cand se intampla asta si n-am mai avut nici pe dracu
Nu e vorba de manipulare si plm. Sunt pesti care-mi plac la nebunie, la fel si fetelor de acasa. In plus, ma repet, pentru pestii astia am renuntat la acvaristica de apa dulce.
Mi se rupe ca vantura nisipul si pun stapanire pe piatra, oricum am sa-mi iau.
Sefule, parerea mea e ca te scarpini intr-o pozitie nefireasca. Daca vrei sa-ti faci damblaua cu un betta, alege o solutie "la cheie"

http://allforpets.ro/bol-acvariu-tetra-betta-bowl-18-l_2557.html

http://www.emag.ro/acvariu-hagen-marina-betta-kit-boy-13404-20575112/pd/DG4QJBBBM/

http://www.aquariumshop.ro/article/acvariu-marina-betta-kit-zen.html

Sau mergi in Hornbach si gasesti acolo acvarii ieftine, de la mic la mare, iti iei unul dupa pohta inimii si gata.
Ma baieti, aseara m-am speriat, am crezut ca trag ultima basina din viata mea.
Ieri am fost un pic agitat, mult footai la munca, acasa m-am impartit in x-shpe locuri (gaurit pietre, spalat nisipul, reparat interfonul, dat cu aspiratorul, reparat laptopul unui prieten, alte maruntisuri). Toate erau bune si frumoase, mi-am amintit ca a tipat femeia la mine ca nu mai merge interfonul, zic hai sa ma uit la el. Mi-am amintit ca zilele trecute au umblat unii de la rds pe scara, sa branseze pe cineva, asa ca mi-am luat un scaunel si am inceput sa urmaresc firul. Bineinteles ca era smuls din distribuitor, l-am bibilit acolo, in fine, s-a rezolvat. Cand m-am urcat pe scaunel, am simtit eu ca fuge pamantul cu mine, dar n-am dat importanta. Apoi am stat la birou, am mesterit la un laptop, iar cand m-am ridicat de pe scaun, am cazut la loc in coor. Ameteli, sufrageria mea se transformase intr-o roata ferris. Plm, daca stateam in coor sau intins, n-aveam nimic. Cand ma ridicam in picioare, aleluia, acceasi senzatie ca atunci cand esti beat si nu-ti mai poti coordona miscarile. M-ati deocheat vreunul ca-s frumos al dracului, sau e timpul sa-mi achit datoriile ca sa plec linistit?
Mi-ati rasturnat universul
Apesi pe butonul Youtube, pui link-ul catre clip, apesi iar butonul Youtube

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nF6sIK9fC1o[/youtube]

Cam asa arata formula. Rezultatul e asta:

Sa-ti traiasca!

Pterophyllum wrote:
Varsta: 286 zile (aproximativ 9,5 luni)

Fetele astea.. eu am mari dificultati sa-mi amintesc zilele de nastere a copiilor, anul si data in care m-am casatorit, etc..
Stiu ca lumea glumeste, drept dovada ca nu ma supar

Si eu din fire sunt foarte irascibil si suparacios, sunt un fel de Mistret Neprietenos
In principiu alea sunt pietrele si rezultatul muncii mele Brancusiene. Ia-le ca pe un LEGO, pe care-l poti imbina oricum
Nu stiu care va fi pozitia lor in bazin, ce ma roade acum e daca le lasa asa imbinate, sau le mai modific. O data cimentate, adio LEGO

edit: plm, in poze sunt cam de cacao, in realitate se vad mult mai bine
Tizule, de la bun inceput iti spun sa nu iei de bune parerile mele, pentru ca je=pilaf.
Pe Sile l-am donat acum multa vreme, nu stiu daca mai traieste or ba. A fost ok o perioada bunicica, dar la un moment dat a inceput sa vaneze peppermintii si sa-i haleasca (desi il hraneam zilnic, cu penseta).
Boxerul e un speciment deosebit de frumos, dar prefera sa stea ascuns, e timid. Nu stiu daca al meu a devenit agresiv din motive de chimia apei sau pentru ca asa ii este felul.
O parere va rog, inainte de cimentarea definitiva

image
Nu e maretul meu conducator. Dar..

- m-a acceptat aici si m-a tratat bine, desi i-am spus-o franc in fata ca sunt prieten cu dusmanul lui (n-am gasit alt cuvant)
- m-a sfatuit intotdeauna si niciodata de rau (si el si altii)
- mi-a acceptat toate ineptiile si dumele pe care le vars in mai toate topicurile de pe forum

Asadar, intr-o masura mai mare sau mai mica, ii datorez respect. La fel si voua, la fel si prietenului al carui nume n-am voie sa-l pronunt ca se opareste Mos Martin, parintilor mei, antrenorului, producatorului, publicului.. etc
image
De ce boss, ca eu de dragul lor mi-am facut prima saramura
Si sa mai lamurim putin lucrurile, pentru ca nu-mi place sa supar pe nimeni si nici sa dezamagesc.
Bazinul de acasa asa ramane, cu piatra seaca si pesti. Nu are cine sa aiba grija de el (lipsesc de acasa 6-7 luni pe an), iar un acvariu fara corali necesita mai putina atentie. De aia ma strofoc sa automatizez tot ce se poate automatiza si sa-l fac cat mai simplu.
Pasiunea cu coralii mi-o intretin la birou, cu Salty. Acolo am si conditii (aer conditionat, ups, generator, colegi care se ocupa cat de cat de bazin). Le multumesc tuturor celor de la care am cumparat corali si diverse, mi-au dat vietuitoare de calitate si multiple bonusuri iar in acelasi timp ii rog sa inteleaga situatia.

In clip apare si Suri pentru o clipa

Mos Koala, ce tip de "nemo" aveai acolo??
Rezist, rezist

Pune-ti la semnatura: "Come to the dark side. We have cookies!"

In alta ordine de idei, nu-mi ajung tijele. Ceea ce e rau, dar si bine in acelasi timp.
Sincer iti spun, n-am stiut ca apa aia e periculoasa si trebuie scursa. In plus, mai exista un factor: vitaminele aquaforest, pe care le pun peste congelata si se dizolva in stropul ala de apa.
Sarutmana mult
Ora mesei la talibani

edit: referitor la aditii, am uitat sa specific ca (relativ, daca nu uit) o data pe luna arunc in sump o fiola de biodigest si una de bioptim.
N-a vrut sa prinda pe geam, dar i-am gasit un locusor

image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: