[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bruma
Forum Index » Profile for Bruma » Messages posted by Bruma
imi era frika de tine Sandule ca vii calare pe un calutz de mare si ma bantui
nush de ce am disparut,oricum disparuse siteul cu totul la un punct.
cu pozele nush ce fac ca oricum nu ma pricep sa le atasez la galerile,da vad eu.
astept barfe noi,cine a nascut,cine s-a insurat/maritat,asociatia,etc
:-) :-)
vad ca a inviat acest site in 2005, yey ce bine.
long time no see.

pt cei care nu ma cunosc,eu sunt Masli ( femela),medicina veterinara, 23 de ani, 2 pisici albastre de rusia ( Shervetzel si Panda ) si 2 caini un ciobanesc belgian Bruma si un metis de kuvasz Bubu + un acvariu.
Acvariul este in "deplasare" nu mai sta la mine in apartament insa eu am grija de el. Le am facut la prieteni acvarii asa cum ma pricep eu + cu informatii de la prieteni care chiar se pricep + de pe net.
Am vrut sa atasez o poza cu acvariul dar vad ca nu pot. In acvariu am doar neoni in el intrucat nu am timp de alti pesti pretentiosi,ei se simt fff bine
Cam atat despre mine si animalele mele.
am eu una mare,si lata si lunga si groasa
nu stiu din ce e ,e speciala de acvariu
mi-am luat 3 dar nu au incaput decat 2
te intereseaza? da-mi mesaj pe yahoo.
dintr-un motiv sau altul au aparut pa acvariu tatalui meu niste chestii...paraziti cred ca sunt lungi si albi cu capul triunghiular.
eu nu le pun apa de la robinet,le pun numai apa statuta de la robinet, nu le-am pus plante din piata , le-am luat de la un crescator,totul foarte ok pana recent cand din senin au aparut "dansii" aceste creaturi care invadeaza acvariul mai ales cand lumina este stinsa.

ce pot sa fac sa scap de ei?
ce sunt chestiile astea?
cum pot sa scap si de melcii nedoriti care s-au inmultit ca iepurii?
cum afecteaza acest parazit pestii ?

am numai neoni in acvariu,am 25 de neoni in acvariu de 120L .

multumesc frumos.
depinde de oameni
puii de la pisica mea i-am dat gratis doar le-am cerut bani pe vaccin atat.
are cineva asa ceva? sau pui? sau adulti? sau stiti pe cineva care are asa ceva?

eu am 2 albastre de rusia dar nu mai fac pui...am niste prieteni inebuniti si vor si ei...daca stie cineva sa posteze aici .multumesc.
merci .
razvan tu cu cine vorbesti ?

multzam fain lui adrian pt pesti .
ma duc si eu sambata cu un forumist sa-mi iau din ptza mogioroshi, cica-s mai ieftini,sa vedem si cum arata .
merci mult John soro,las ca m-am descurcat orikum aveam nevoie de 5-6-7 maxim.

multzam fain orikum.

n-ai niste neoni? aia sunt buni la casa omului ) .
sunt in orice piata asa si la orice magazin aproape,doar ca sunt mai scumpi decat daca i-as fi luat de la cineva.
are cineva femele gupy de dat? nu conteaza cum arata,ce varsta au,doar sa fie sanatoase,dau la schimb... pai nu stiu,ce doreste omu`
cumpar neoni cu dunga rosie sau neoni rosii, nu stiu cum se numesc asa ca le-am spus numele "popular"
ma intereseaza 14 bucati. multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for Bruma » Messages posted by Bruma
Go to: