[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ba, cum s-ar zice la IT-sti, problema era de tip PEBKAC sau ID-10T error. M-a lamurit CristiC, cred ca e timpul sa trec pe limonada si Trompi

Va rog sa nu puneti intrebari jenante
Ce oameni
Hai ca ma pun cu cutterul pe el, noroc ca l-am lipit la footoo-i ma-sa
Mai am o problema. Unde pun senzorii de nivel? In camera unde intra tevile de la BA este exclus, in camera mare nu cred ca fac mare branza (e posibil ca nivelul sa se mentina, dar sa se goleasca compartimentul pompei), in camera pompei fluctueaza nivelul, nu e chiar stabil.
M-am gandit asa:

1 - ridic nivelul actual cu 2-3 cm si pun senzorii in camera mare (destul de riscant, trebuie sa vad cata apa preia din BA in caz de pana de curent si daca pot ridica skimmerul)
2 - desfiintez "separator 2" si las nivelul unde este acum

edit: am uitat sa atasez desenul
O sa incerc, merci. Te sun sa-ti explic ce si cum daca nu reusesc.
Da ma omule, asa am facut, ce dracu, ca pe Salty il reglam din talent. Problema e ca pe teava de open sifon curge apa cu taraita si face zgomot + bule de aer (asta in cel mai bun caz).
Mai incerc diseara, foote-l-ar cainii de acvariu
koala wrote:Cre' ca l-a iertat Dumnezeu de problema aia.

Matale mai faci trenuletu?

Bag pl in el de acvariu, aseara m-a scos din minti.
In primul rand, nu se amorseaza open siphon-ul. L-am jonglat din putere pompa, robinet de la full siphon, lungime tevi, pana m-au gasit dracii.
Colac peste pupaza, supura pe la o imbinare si bineinteles ca n-aveam acareturile necesare prin casa, noroc ca am gasit azi tot ce-mi trebuie la Romstal.
Daca nici azi nu reusesc, il desfac si il pun la vanzare, te-m-as in el (nu-mi dati mesaje, ca glumesc)
Nu ca te pup in coor, dar mie imi place, arata demential - chiar si asa crud. Ai reusit (asa cum ma asteptam) sa te autodepasesti.

smilie
E la 1022, intre timp am mai adaugat apa in bazin, pentru umplerea finala. Momentan nu-mi mai trag boii si mi-a scapat si painea in rahat.
Nervi, vorbim maine.
Sa o mai scad?

image
Mi-au sosit si acareturile de la aqua-life.ro, merci Peti, sa-ti dea Barbosul sanatate!

(pt koala - printre acareturi e si stability)
Ok boss, multam!
Sincer mie nu prea-mi place ce am facut acolo, am facut-o cu sila si graba si fara chef (ventilatoare puse la ochi, un sistem de prindere a lampilor facut la footoo-i ma-sa, plm..). Dar, atata timp cat nu e la vedere, vorba englezului, je m'en fiche.

Buretii de la IN ii las? Dar pe cei de la cele 3 gauri "false", care n-au ventilatoare?
Da boss, dar am lumina slaba si nici nu prea vreau s-o suplimentez. Am cele 2 lampi pe care le foloseam la Salty (un acvariu de 5 ori mai mic).
Asa ca nu stiu daca gesepeul si ciumpercile vor fi fericite..

image image
Ma repet, mie imi place, sotiei ii place. Ca nu arata natural si nu respecta anumite reguli de design, #miserupe
Pe langa ce ai luat tu in calcul, eu am mai pus si problema curatarii geamurilor, sa am suficient loc pentru asta.
um02122 wrote:
Sebastian Costin wrote:Eu nu dau nimic dinn casa

Cred si eu, la ce user name ai.
Spune-i si lu' tov. Pavlovich sa ia aminte si sa devina mai intelept.

Am prins sageata, de azi inainte voi posta foarte rar si la obiect.
Deci e mai bine cu bazin de colectare, notat.
Andrei, imi pare rau ca nu-ti place ce am facut.
Mai ales pentru ca m-am chinuit destul de mult sa le aranjez, sa le cimentez, sa le bag tije, sa plm.. Nu stiu eu care e treaba cu punctele focale, cu regulile de aur, platina si cupru, spatii negative, etc.
Cu toate astea, mie imi place, nevesti-mii ii place. Si chiar daca nu mi-ar placea, ceasul al 13-lea s-a dus demult. E ca si cum m-ai pune sa daram tot blocul, ca nu-ti place cum a iesit parterul. Nici vorba sa o iau de la inceput cu pietrele. Pietrele sunt puse de umplutura, atractia bazinului va fi asigurata de pesti.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: