[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: turbyyy
Forum Index » Profile for turbyyy » Messages posted by turbyyy
Revin cu un pret mai accsibil,imi pare nespus de rau ca trebuie sal dau la petul asta 150Lei ,dar mentionez ca buturuga si bomba sa dat
Buturugile sunt tratate de mine,adica fierte si lasate 1 saptamana la apa,ceea ce se vede in pozele aceste sunt buturugi necuratate si nefierte,brute asa cum au fost aduse,dat fiind faptul ca aparatul foto nu-mi mai merge nu mai am cu ce sa le fac poze,dar ele nu siau schimbat forma si nici nu am micsorat-o
Preturi:
1- 30 Lei Ron
2- 30 Lei Ron
3- 5 Lei Ron
4- 5 Lei Ron
5- 40 Lei Ron
6- 40 Lei Ron
200Lei ultimul pret la care pot lasa !!!!!!
Pretul asta il cosnsider prea bomba pentru ce ofer,e pomana
Repet Baieti, Pretul la bomba este de 250LEI cu transport cu tot in bucuresti
pret: 250 ron
Acvariul este facut din sticla de 6mm cu dimensiunile de 80X40X40 adic aproximativ 128 L
Suportul este foarte bine asigurat,in afara de ce se vede in poze am adaugat pe interior rectangulara pentru o siguranta sporita(pal de 2cm,lemn natur),greutatea maxima suportata=200Kg
Odata cu acvariul se mai vand:-bturugi de vita de vie tratata(fiarta si tinuta in apa)
-instalatie co2 home made(bomba co2 cu recipient care suporta preziune ridicata)
-bacground acvariu din poliester care imita scoarta de copac (in care este incastrat locul pentru filtru si incalzitor)
-Sistemul de iluminat este format din 2 neoane de 18W,fiecare avand instalatia lui separata+1 neon de 18W si o
instalatie,in cazul in care cele 2 neoane nu sunt suficente ,acvariul are o zgarietura fina pe geamul principal pe interior,cand este plin nu se observa

Pai backgroundul e facut din ciment +oxiduri,iar la masa iam adaugat ranforsare pe interior,din rectangulara
Se poate inchide .....s-a dat.Multumesc
200 Pret de crizaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1
250 Negociabil!!!!!!!!!!!!
Deocamdata tocmai am terminat treaba cu un acvariu,postat la vanzari.....astept oferte si apoi voi investii in filtre,pompe etc. pana atunci nus activ......citesc si iar citesc pe forum sa stiu absolut totul ce se poate stii.....Criza ma face sa stau
Pretul a mai scazut cu 50 de LEi deci 350Lei
Salutare,din titlul topicului reiese ca am un acvariu hme made de vanzare
Acvariul este facut din sticla groasa de 6mm cu dimensiunile de 80X40X40 adic aproximativ 128 L
Suportul este foarte bine asigurat(pal de 2cm,lemn natur),greutatea maxima suportata=200Kg
Odata cu acvariul se mai vand:-bturugi de vita de vie tratata(fiarta si tinuta in apa)
-instalatie co2 home made(bomba co2 cu recipient care suporta preziune ridicata)
-bacground acvariu din poliester care imita scoarta de copac (in care este incastrat locul pentru filtru si incalzitor)
-Sistemul de iluminat este format din 2 neoane de 18W,fiecare avand instalatia lui separata+1 neon de 18W si o
instalatie,in cazul in care cele 2 neoane nu sunt suficente
PRETUL: este de 400 Lei Negociabil
LIVRARE:prin predare personala(in Bcuresti)
Si acum cateva poze
image
image
image
image

Rog seriozitate Multumesc
Numar de contact:0725017713
Salutare,sunt ....Oltean Ionut
Am 19 ani sunt indragostit de acvaristica si aquascaping
Sunt din bucuresti si as vrea sa cunosc mai multe despre acvaristica,mentionez ca nu sunt kiar la inceputurile acvaristitcii si ca am mai avut tentative de acvaristica dar nu ca acum .ash vrea sa ma ajutati in unele situtatii ca sa pot ajuta si eu alte persoane,deoarece acvaristica este pasiunea mea de mic

Forum Index » Profile for turbyyy » Messages posted by turbyyy
Go to: