[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Tu-ti norocul tau, ti-au luat mintile guvizii aia
Iti dau un skimmer sa te folosesti de el pana iti vin alte idei?
Boss de boss, sefu la bani si amantu' la femei
Peti, n-are de lucru

Are si Peti ceva tigle lipsa
Pai sa-mi spui cat costa. Prin ce zona stai matale?
Ingenios, da.. Dar trist. Daca s-a ajuns in situatia in care toate nimicurile sunt explicate pe youtube cu lux de amanunte.. trist. Nu neaparat cazul de fata, ci in general. Se fac tutoriale pentru te miri ce, chestii pe care si un oligofren le-ar putea face, cu conditia sa-si puna 5 minute bibilica la lucru.

@Porcu - lipsa de imaginatie, mon cher. Putea sa foloseasca o manusa cauciucata (nu din cele subtiri) sau o ventuza (cum aveam noi in copilarie pistoalele cu ventuze). Mai ales ca acum nu-si mai face nimeni probleme cu sistemele de prindere (se foloseste la greu superglue si bagheta din plastic). Ce suruburi, ce gauri, ce tarod, ce filiera, bagi glue gun-ul in priza si o lipesti si pe sf. Filofteia

Prefer sa-mi pastrez ochiul maro neatins, virgin

Atar, de cand s-au jegosit astia de la posta romana, nu mai cumpar nimic de pe ebay/aliexpress/aiurea.
Punctul vamal de la sectorul 2 s-a desfiintat si ma trimit la mama naibii, pe la piata Timpuri Noi (evident, programul lor de lucru coincide cu programul meu de lucru).

@koala - atunci cand esti lovit si nu stii ce te-a lovit

image
Ce tot aveti cu prostata mea, ca mai acum 2-3 zile pomenea cineva de un tuseu rectal
Am rezolvat partial, tot mai picura (dar mult mai putin). Am tras stutul deasupra sumpului sa picure acolo, pana maine cand vin angaralele de la bwinstal.
Si de unde ai luat bijuteria aia, Akaiule
Dar eu nu beau..
Meserias Petrica bacsi
Koala, fa tata un "Topic pentru saraci ca Pavelescu", sa scrie lumea acolo de unde se pot cumpara diverse, la preturi de Doamne ajuta

edit:
Disciponel, daca si io sunt maestru, se duce de rapa pamantul..
Absolut. Mi-ar fi placut sa-mi zica si mie cineva inainte sa cumpar
Update jurnal.
Am lipit tevile, n-am gasit filtru de 10' asa ca mi-am bagat picioarele si nu va mai fi nici un fel de filtru, am vandut cele 2 lampi si am comandat una mai mare.
Fara filtre, instalatia de osmoza are loc lejer, asa ca tot raul spre bine.
Ah, daca va trebuie Tangit nu-l luati cu 29,50 lei de la Romstal, ca au la Hornbach cu 14 lei, acelasi tub, aceeasi cantitate.
Fa cum doresti.

Sa indraznesc sa cer o poza cu lucrarea?
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 400 lei
N-am stiut ca cerutul unei pareri = vaitat..

Ce si-a facut ala din link nu se mai numeste pasiune ci boala

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: