[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: borsec
Forum Index » Profile for borsec » Messages posted by borsec
fara plastic in acvariu
DAR
smilie
Salutare Andrei,
Bine ai venit in lumea acvaristici. Iti urmaresc evoluitia de ceva vreme si imi place ca VREI asta e cel mai important si vad ca esti si ascultator.
bravo.
Treaba cu buturuga .... e ceva de munca la ea eu am fiert la ea timp de 3 zile (cam 4 ore /zi) si inca ceva timp in apa la pastrat.
Bafta si numai bine.
Jungla by Severus )))))

frumos foarte frumos
foarte frumos acvariu si mai frumoasa este ca l-am vazut si live

treaba cu algele eu am alge pe peretele 3D ( lasate intentionat sa creasca pt ciclide) si in rest mai pe nicaieri deci daca sti sa il ti in echilibru toate merg ca pe roate ( domnu severus poate confirma acest lucru ca a vazut live acvariul meu.)

am cateva plante de la severus si le marge foarte bine au incepus sa creasca si nu am decat nisip ca strat. ( fara co2 fara alte magi si alte bombe nucleare )
asa cum zice si koala am avut si eu 2 perechi care avea fiecare jumatate de acvariu dar inevitabil una din perechi a pus stapanire pe acvariu.

dar cand depun si au grija de pui este ceva foare frumos sunt niste parinti foarte devotati.
da mi-am amintit deci ai lifalili

imi pare bine sa auda ca nu ai avut pierderi

sa te bucuri de ei si sper sa se formeze macar 1-2 perechi sa vezi show la depunere si cum ingrijesc pui.

salutare,

mie imi place dar scapa de plasticul din apa si incearca sa ascunzi frutunu de la bulele de aer.

ps :eu sunt fan hemacromis dar de care ai bimaculatus, gutatus sau lifalili??

eu am o gasca de 25 de lifalili.

bafta si spor.
maistru Severus nu este sector 2 acolo

o seara placuta
se poate inchide s-au dat
valabil
imi cer scuze am uitat sa specific valabil doar pentru Bucuresti
inca valabila oferta
nimeni interesat????
am facut o poza cu telefonul dar se vede cam aiurea
cat despre fundalul 3D sa nu va speriati algele sunt lasate de mine sa creasca pentru aspect intradevar
este greu sa le tin sub control sa nu se extinda si pe alte parti ale acvariului dar cu atentie totul este ok
image

Lucian: am editat eu link-ul catre poza
Donez o pereche de hemacromis lifalili cu numeroase depuneri la activ.
Conditia de a primi pesti este: "sa imi aratati unde vor locui pesti"
Nu donez persoanelor care fac "bijnita".
Vreau ca persoana care ii va avea sa se bucure de ei la fel cum am facut eu.
Multumesc.
Contact PM
Din cate stiu doar melci dar sunt foare fomiste cand vine vorba de melci mai ales cei de dimensiuni mici.
Salutare,
Ce patesti tu acum am patit eu am adus in acvariu o plant care avea melci fara sa stiu si m-au invadat.
Am inceput si eu sa ii pescuiesc dar fara succes.
Cum am scapat????
Am cumparat 3 botia si 3 asasini si in 4 zile aproape 0 melci.
Gresala mea a fost ca nu am luat in considerare ca si asasini sunt melci si au fost mancati si ei de botia dar am scapat definitiv de melci.
Deci recomand un trio de Botia si rezolvi problema natural si frumos.
Bafta si ape limpezi.
sa moara dusmaniiiiiii de ciuda )) asa ca o gluma
Foarte frumos acvariul felicitari imi place foarte mult.

Forum Index » Profile for borsec » Messages posted by borsec
Go to: