| Message |
|
|
|
plante : riccia f.
creveti: red cherry
pesti: guppy
|
 |
|
|
|
eu cred ca este columnaris.tratament :bactopur .
nu vorbim de ciclare acvariu deoarece nu este cazul.separa pestele bolnav(boala se poate lua) si cumpara plante naturale(planta artificiala in acvariu este ceva foarte,foarte urat) care vor ajuta si la ciclare.sanitarii(corydoras) vor ajuta si ei la intetinere acvariu mancand suplusul de mancare care cade pe substrat.cumpara si un incalzitor cu termostat pentru acvariu(setare 24 grade)
p.s.scoate si coralul
|
 |
|
|
|
koala are dreptate,dar mai exista 2 cauze : manado pus in acvariu face "praf" timp de cateva zile si filtru care poate fi mai slab si atunci dureaza mai mult limpezirea
|
 |
|
|
|
plante :
-Pistia stratiotes
-Blyxa japonica
-riccia fluitans
-Vallisneria
creveti :
-red cheryy
pesti:
-Poecilia reticulata(guppy)
|
 |
|
|
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
|
|
eu personal as incepe asa:
-as scoate toate pietrele albe.este mult de munca dar as face asta.
-as mai cumpara plante,intai din cele care se dezvolta rapid apoi cand o sa invat cumpar si cele care au pretentii mai mari.
-este foarte frumos sa ai CO2 dar as cumpara si o pompa de aer(cu 2 iesiri) si o piatra sau perdea de aer deoarece vreau si oxigen pentru pesti si asa as rezolva si biofilmul.
-ai filtru intern.daca este bun nu schimba cu filtru extern.filtru extern e clar mai bun dar si mult mai scump.deocamdata nu se merita investitia.
a amintit un coleg(de forum) despre legatura intre CO2 si fertilizare.as cumpara fertilizant(trace mix si pps pro) micro si macro si un algicid(pentru alge).daca vara ai 27 de grade,cand cumperi plantele intai citeste despre ele.unele efectiv se vor topi la temperatura un pic mai mare.
|
 |
|
|
|
plante :
-Blyxa japonica
creveti :
-red cheryy
melci:
Ampullaria australis blue(pui)....rezervati pana sambata
si riccia,valisneria(asta nu prea prezinta interes) in viitorul apropiat
|
 |
|
|
|
eu am legat lemnul(mangrova) de o piatra(o perioada de timp) si nu au fost probleme.fara fierbere,etc.acum sta lemnul pe fundul acvariului fara ajutor.
|
 |
|
|
|
creveti :
-red cheryy
|
 |
|
|
|
plante :
-Pistia stratiotes
-Blyxa japonica
creveti :
-red cheryy
pesti:
-
|
 |
|
|
plante Pistia stratiotes
din creveti am mai dat dar mai pot sa donez.ramane oferta de 10 
|
 |
|
|
|
Riccia fluitans.multumesc mult.
|
 |
|
|
cum se numeste planta asta?e numai de suprafata? a ajuns in acvariu sub forma unui firicel agatat de un moss si a tot crescut.
|
 |
|
|
|
donez:
p.s.ultimul post este cel valabil
|
 |
|
|
|
filtru Eheim Aquaball
2 neoane stock(cu am idee ce firma) schimbate in curand cu 2 Aqua Zonic Super Sun si 1 tropical pink
|
 |
|
|
|
cumpar:
5-6 melci asasini
4 ancistusi
poate cumpar si ceva plante(daca aveti)
sunt din timisoara.le cumpar local sau prin posta(din tara)
rezolvat.se poate inchide
|
 |
|
|
actual:
in decembrie schimb cele 2 neoane si suplimentez cu mai inca unul.melcii au fost ejectati din acvariu.am inceput sa am fobie de melci(de la melcii comunitari)
|
 |
|
|
am un acvariu de 180 litri nepretentios,doar cory,neoni,guppy(populatia se autosustine,rar modific culorile) si creveti(am plecat de la 7 creveti crescuti separat apoi aruncati in acvariu comun unde au proliferat si acum am 3-4 dimensiuni de creveti.ca numar....poate am 50 ..sau mai multi)
substrat am ocean free(parca) si plantele nu le cunosc dupa nume.cresc ce imi place.
fertilizare nimic special doar Easy (Carbo,ferro,profito)
http://imageshack.us/photo/my-images/706/91826313.jpg/
|
 |
|
|
schimb 3 lansete CORMORAN Bull Fighter,3 mulinete okuma longbow 60,husa pentru 3 lansete attack cu acvariu de capacitate mare.
e-mail : mihutady@yahoo.com
|
 |
|
|
|
ma numesc mihut adrian din timisoara,nou venit pe forum.trebuie sa recunosc ca este un forum foarte bun de acvaristica si va multumesc pentru acest lucru.
|
 |
|
|