[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dragoi adrian
Forum Index » Profile for dragoi adrian » Messages posted by dragoi adrian
pana la urma imi poate raspunde cineva referitor la apa? daca nu e de la chiuveta o pun direct in acvariu?
cum zice si titlul cumpar filtru extern si incalzitor pt un acvariu de 160L nici cele mai bune nici cele mai slabe. Astept oferte 0720 540 752 Adrian.
aha...am intrebat pt ca mi se pare destul de scump acest manado mai ales pt suprafata pe care o am eu de acoperit
aha pietrisul asta manado are un rol asa important? sau pot sa pun pietris de balta peste aquabasis?
da acum ma uitam pe ce mi-ai dat tu...deci mi-ar terbui un filtru extern un incalzitor si pietris/nisip ca sa pot sa pun plantele si decorul si trebuie lasat la ciclat...cu apa poti sa imi zici cum sa fac o tin la invechit chiar daca e din panza freatica direct?
mai intai pun pietrisul/nisipul dupa care pun apa? sau invers?
de unde imi recomanzi sa cumpar astea? din HB am vazut ca luati foarte multi

L.E: acvariul meu are 100x32x50
filtrul este bun pt un acvariu de 160L?
aha ok...banuiesc ca trebuie destul de mult fiind acvariul destul de mare...cam cum se calculeaza volumul de nisip si pietris care trebuie sa il iau?
mi-ati putea spune cam ce filtru sa iau pt acvariul asta si ce incalzitor?
deasemenea ce fel pe nisip/pietris....
Va salut din nou, maine am sa iau un acvariu de 160 L de la un coleg de aici si vroiam sa va intreb cum trebuie ciclat? deja plantat si acesorizat sau asa gol? Eu stau la curte si am apa direct din panza freatica :d cum spune celebra reclama...apa trebuie tratata in vreun fel?

Specific ca am citit acele topicuri destinate noua incepatorilor dar tot mai sunt intrebari la care nu am gasit raspuns.
un nr de telefon? mai se negociaza?
am ramas mut...ma gandesc ce fel arata si cu pesti...mi-as dori ceva in genul...doar ca mai mic
sincer as dori sa fie cat mai estetic fara "atarnaturi" si alte chestii inestetice...nici camera in care va sta nu e asa mare...in zilele astea am sa ma uit prin magazine de profil ca sa vad exact cum sta treaba cu capac sau fara...
daca ma hotarasc la unul open top iluminatul trebuie agatat neaparat deasupra avcariului sau sunt si alte solutii?
deci pana la urma cum e mai bine? cu sau fara capac
inca nu stiu...e diferenta mare de pret? am observat ca e mult mai frumos cu capac si cu neoanele sub acel capac
va multumesc pt sfaturi...daca mai aveti cate ceva de zis sa nu ezitati...am citit cat de cat ghidul pt incepatori dar orice sfat in plus nu strica...in cateva zile am sa caut sa iau un acvariu de maxim 75l + cele aferente
poti fi mai explicit cu ce specii ar fi indicat asa pt inceput?
mai este valabil anuntul? unde este magazinul?

Forum Index » Profile for dragoi adrian » Messages posted by dragoi adrian
Go to: