| Message |
|
|
Mor, vreau si eu un marin micut
|
 |
|
|
|
La mine se vede ciudat video-ul, apar niste artefacte. E de la mine problema sau.. ?
|
 |
|
|
|
Eu zic ca doar ridicata mai sus e suficient
|
 |
|
|
Maine o sa chitzai de foame, dar ce conteaza
Acum i-am numarat si io in poza. Iar m-a omenit olandezul, am comandat 15 si sunt 17
|
 |
|
|
Pentru fanii mei, fara numar:

|
 |
|
|
Intotdeauna se poate face o romaneasca, o improvizatie
|
 |
|
|
|
S-a notat, am sa caut (nu mai devreme de 15, ca atunci ma manjeste angajatorul cu $$$)
|
 |
|
|
|
Sunt magazine care trimit in siguranta, cu asigurarea supravietuirii.
Matale doar sa zici care-i pohta.
|
 |
|
|
|
Eu astept inca un link sau o denumire pentru un coral, peste, echipament, orice altceva.
N-a conspirat nimeni nimic, Lucian a vazut mesajul si s-a oferit pentru donatie.
|
 |
|
|
Sper sa apuc si eu ziua in care voi intra in clubul celor cu a doua copilarie
|
 |
|
|
Sa fii sanatos 
|
 |
|
|
|
Mi-am facut si eu partea
|
 |
|
|
|
Lasa ca stiu de la tata. In momentul in care n-a mai putut sa se ocupe de diverse chestii, s-a dus. Intai psihic, apoi fizic.
Ocupatia te mentine activ si in viata. Si chiar imi doresc sa ajut cumva, asa ca astept si eu o veste, un link catre ceva, etc.
P.S. Alzheimer e neamtul ala care imi ascunde mereu papucii si ochelarii?
|
 |
|
|
|
Nea Danila, mi-a scris colegul de forum Lucian Jitaru, care s-a oferit sa va doneze o lampa buna, Mars Aqua. E exact ce trebuie pentru bazin.
Luati legatura cu dumnealui si stabiliti cu livrarea. Eu am sa va pot ajuta la salariu cu altceva, la alegere - un pestisor, un coral, o cafeluta, o biscuite - doar sa spuneti ce si cum.
|
 |
|
|
|
Ai bifat la video ca fiind private. Pe youtube e asa:
- private - vezi doar tu
- unlisted - vede oricine are link-ul, dar nu e listat la cautare
- modul normal, unde il poate vedea oricine are link-ul sau poate fi gasit la cautare
|
 |
|
|
Daca nu te superi si daca-mi permiti, cand iau salariul pe cinshpe luna care vine te pot cadorisi cu o lampa.
Chinezarie, nu e scula de firma, dar in lipsa de altceva.. Zici si matale bogdaproste, sa fie de sufletul lui tata.
https://nl.aliexpress.com/item/1005009981909668.html?levelOneExtF=%5Bobject%20Object%5D&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A12000050755409378%7D&spm=a2g0o.productlist.0.0.6d04c6edh97LFG
Sau daca ai timp si rabdare sa cauti ceva la pret decent pe aliexpress (eu am folosit ca filtru livrare dintr-un stat membrue ue, ca sa fie livrarea rapida si fara taxe vamale).
Poate daca s-ar mai oferi cineva sa contribuie, am putea lua ceva mai bun.
|
 |
|
|
|
Ce lampa era? Lungime, W, etc
|
 |
|
|
Pai de aia platesc an de an pentru plici.ro, ca sa puneti voi poze pe facebook
|
 |
|
|
Altii si-ar da o mana sa aiba "invazie" de zoasi
|
 |
|
|
|
Auzi nea Gelu, dar noi astia mai salbateci, care nu au facebook, instagram, tiktok, cum vedem pozele?
|
 |
|
|