[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
image

Bazinul merge mai mult din inertie,inafara de mancare nu a mai primit NIMIC luna aceasta vreau sa incerc sa il pun pe picioare si cred ca il paste acea schimbare majora la care ma tot gandesc. KH-ul cred ca e pe la 3, calciu destul de scazut iar magneziul stiu ca era peste 1500 de cand incercam sa scap de alge.... saptamana ce a trecut am pierdut o euphilie de toata frumusetea si funghia ce m-am chinuit in trecut sa o salvez....
Ma bat in continuare cu mizerabila alga ce mi-a mai omorat niste colonii mari si mai face ceva distrugeri prin bazin. Am nevoie de roseata mai puternica/galbeneala sau mai multe culori in bazin, urmeaza ceva sun corali si altceva .... nu stiu.
Sunt cumva jumatate jumatate in a ii da un refresh sau de a renunta la el ....
E oficial.... ur?sc nerit inele .... Le ur?sc ! E a treia oar? când îmi distrug bazinul

image
pai la mine nu a mai avut curent, nu lumina, nu mancare, nu nimic a rezistat o perioada pana a crapat
adica eu o mutasem in sump, s-a topit in sump, m-am exprimat gresit
nimeni? nimic?
valabil
din pacate anemona s-a topit in bazin .... topic closed
salutare, dap, de la nevertebrate

Cam asa arata dupa un schimb de apa si o curatenie
fuse fuse si se duse, sa o stapaneasca sanatos si sa ii aduca bucurii noului proprietar
se accepta schimburi cu vietati
300ron lampa simpla
se doneaza, doar in constanta , nu trimit pe curier
Domnu, vreau eu Hammerul galben dar vreau sa te rog sa mi-l tii pana duminica viitoare ca duminica asta plec din tara si atunci vin, crezi ca reusim?
Alti lps?
arata tare dubios ca este pedepsita in sump de vreo saptamana. Lumina acolo nu este foarte generoasa si nici curent nu are mai deloc

In forma ei maxima arata cam asa:

image

am uitat de pret ..... 250 la prima strigare, negociabil la a doua , chiar si cu schimburi cu alte vietati la a treia strigare
bonus un locatar
Si doua poze facute pe foarte mare fuga ....
Cam asa aratam azi dimineata

Strang idei cum as putea sa scap de GSA-ul de pe pietre. Any ideeas? Ca de scos....uscat....si bagat inapoi iese din discutie
caut si eu o colonie de sun, si/sau alte variante de corali galbeni/portocalii
ciprian sa ma ai si pe mine in vedere cu o bucata te rog, chiar 2 sau 3 daca sunt micuti
Asa cum spune si titlul sunt interesat sa gasesc piatra uscata foarte usuoara, foarte poroasa, ce se sparge foarte usor:
Mdel de genul acesta
image

sau de genul acesta:

image
Pana una alta.... folosim filtru de ?igar?. .. face super treaba la o bula/2s
Ebay aquariumhk

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: