[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: corleone
Forum Index » Profile for corleone » Messages posted by corleone
se poate numi "trafic de carapace" :yeah2:
aquanatutic pune si tu o poza cu terrariu si soparla sa vedem si noi copilu tau :zana:
in legatura cu mancatul puilor la guppy. mi-a fatat o pestoaica si m-am pricopsit doar cu 11 pui, si astia scosi fiecare in parte imediat dupa ce ii fata ca ii manca numaidecat. il fata si cand voia sa iasa la suprafata il manca. asa ca timp de 6 ore (de pe la 12 pan' la 6 seara) am stat sa scot pui.
in targoviste sunt doar 3 pet shop-uri unde au si pesti si in niciunul nu e vreo buturuga; asa k tre sami fac eu una. e bun lemnu de salcie?
pai am acvariu de 60 cu 40 si 40. daca se poate sa iasa si la suprafata ar fi super. dar mai vad. cel putin 20 cm lungime
i-am avut pe guppy si in acvariul mare pe vremea cand nu aveam betta si a murit unu si acolo . nu pot sa inteleg cum guppy care se spune ca sunt cei mai rezistenti mi-au murit fara numar, iar ceilalti nu au nimik . acu mai am 3 un mascul si 2 femele si 15 pui din 3 generatii. sa mor chel daca mai cumpar vrun gup daca reusesc sa scap turma cu puisorii astia bine, dak nu pa!
in 25 tine si tu vreo 2 perechi de guppy si 2 de xipho; sau vreo 4-5 betta (ai grija sa fie doar un mascul si restu femele). sau gurami pitici
cum imi fac si eu buturuga pt acvariu? e bun lemnu de salcie? si ce procese tre sa suporte pana cand il bag in acvariu?
scuze nu am vazut k ai pus id :-)
sunt interesat de red cherry; un id de mess se poate?
te sfatuiesc mai intai sa faci rost de un terrariu destul de mare si alte scule auziliare k de gsit se gaseste
ce balarie tampita! cum sa imperecheze xipho cu platty? si daca imperechea cu pirania iesea xipho curcubeu?
asta stiu si eu, dar e destul de mare si din cate am inteles pot sa convietuiasca mai multi masculi. treaba e sa nu se deranjeze speciile intre ele; asta vreau sa stiu
nu au incalzitor dar am bolborositor dala vibrator cu burete. eu mai am un acvariu de 90 l cu 3 betta, 2 gurami, 4 paradis si 2 cory albino. sa ii pun in ala mare?
le dau cel putin de 2 ori pe zi o mancare rosie. nu stiu sigur ce e :-)
am un acvariu de 90l si am momentan 4 paradis, 2 gurami si 3 betta. sunt deranjati astia o specie de alta? k eu vreau sa mai iau gurami galbeni si rosii, iar apoi sa vad ce mai gasesc din familia anabantidae sa ii pun pe toti in acelasi acvariu. vreau si eu sa stiu daca pot sa traiasca toti fericiti
pana acum miau murit in jur de 10 guppy. in seara asta am vazut unu care e pe duca smilie inoata cu burta in sus, iar cand inoata normal intra cu capu in peretii acvariului. cine poate sami spuna si mie ce pot sa fac sa nu mai moara. am momentan 5 guppy (4femele+1mascul) intr-un acvariu de 10 litri.
am pe fundul acvariului niste punctulete negre-maronii. am guppy, betta, scalari si cory. sunt icre de scalari? am nevoie de raspuns urgent
miam facut si eu acvariu e facut de mine asa ca vreau sa stiu cam cand pot sa il bag la ciclat. dimensiunile sunt L=60cm, l-40cm si h=40cm
nici dupa o zi nu miscau asa k iam dat la ceilalti pesti sa ii manance

Forum Index » Profile for corleone » Messages posted by corleone
Go to: