[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Moygefu
Forum Index » Profile for Moygefu » Messages posted by Moygefu
Deja am inceput ciclarea si am reusit sa fac ceva ce mi place . Ciclida o sa o dau si dschimburi de apa 1 l la 2 zile o sa fac .
La Coralis stie cineva?
Da o stiu , tu stii ca daca le am scris pe ambele sunt valabile ambele?
paradoxx wrote:eu zic sa insisti cu donatia,altfel va muri fiind tinuta separat

Nu mai e separata da tot nu e bine
Donez ciclida schimb cu orice plantaaaaa in Bucuresttiiiii
Schimb ciclida ca nu pot sa o pastrez si o dau pentru ceva o planta ....
Schimb ciclida africana galbena cu plante usoare care cresc si in substrat.Bucuresti.
Schimb pui ciclida africana galbena cu plante . Nu Anubias sau ceva .... din plantele rezistente si usoare.
M am uitat aproape la toate .....
Problema e ca la inceput imi placeau viviparii si voiam o gramada , apoi betta dar doar unul nu mi se parea suficient si am descoperit si crevetii si na....
Am destule sfaturi pentru a ma apuca de el. Acum am rabdarea sa pot cicla un acvariu si cunostiintele .
E foarte frumos
Molly Ballon e gestanta sau are dropsy?? .... ca mai am si un cory care pare cam umflat
Si mai bine fac ceva decat sa ii las asa...
Mi a ajuns astazi lampa de 6000-6500K . O pun maine in functiune
Deci tot ce mi lispeste este materialul filtrant si un melc cred pt algele de pe anubias.
Imi trebuie Matrix pentru azot si MiniSiporax pentru No3 din cat am citit.Am sa scot carbonul din el si dupa ce le cumpar le pun pe cele 2.
Gata am inteles ma descurc singur . O sa mai postez dupa ce cred ca s a modificat in bine , poate.
Scuzati ma ca v am ocupat forumul degeaba si v am irosit timpul ......
LiviuG wrote:Bine Manciuleeee !

Uite asa ai ajuns la 59 de posturi si nu ai spus (si nici facut) nimic. )

Mai ai resurse?

Ce haios esti G ule
Am cumparat burete , filtru , pompa de curatare , termometru , anubias si moss . Daca tu zici ca nu am facut nimic....
Nu am salariu sa mi cada banii in cap asa ca trb sa astept pana de Craciun sau sa mai merg cu parintii sa mi mai iau .... .Ce tari sunt misto urile astea....
De altfel , cineva caruia ii pasa, Adrian
?
si cauta sa iti pui filtrare in care sa ai si filtrare cu medii bio , intre 5 si 10% din volumul bazinului...daca faci asta incepi bine... daca nu....?
, la ce te refereai cu mediul de filtrare , sa pun in loc de carbon , cu tot cu ?
Asa arata acvariul acum . Tot vreau sa l schimb de Craciun .Anubias creste
A trecut deja o luna si pare gestanta molly ballon dar nu stiu .... o sa dau din pui tot pe forum doritorilor (daca e ceva).Daca puteti sa mi ziceti daca e .... daca nu este ok.
Vreau sa iau soil pentru plante din acela care nu trebuie acoperit si ceva mopan sau pietre . 1 2 pliculete de bacterii si minisiporax.Recomandari pentru acel tip de pamant fertilizant?
O sa pun mai departe poze sa cer sfaturi pentru acvariu.
Dau ciclida africana galbena pentru 1 2 creveti red cherry sau oricare .
Si @paradoxx daca ai citit topicul ai fi vazut ca mi a fost recomandat sa cumpar un burete bolborositor , si il pusesem pe acela pentru a se aduna bacteriile.Acum l am scos.
[youtube]https://youtu.be/_YBuEp3tBzw
Scuzati ma pentru calitate
Atunci ramane sa iau acvariu plantat si o sa fac niste schite sa ceri pareri
Glumeam anterior , dar chiar imi plac mult fragii
M ai distrus
Pot pune macar in asta actual 2 fragi in apa cu sare neiodata cu filtru si lumina (un inceput )?
Ma gandeam sa tai burretele filtrului in doua , pun burete la final , minisiporax si deasupra carbunele.
O sa mi iau minisiporax si buretele cu pompa l am scos ca murdarea apa , sa pun doar cu piatra (trb sa mi iau piatra)?
Daca mi iau acvariu de 20 l poate mai maricel l as face marin ... idei , pareri?
Da , eu totusi o sa vad daca schimb acvariul cu unu de 20 ... ca e cam mititel asta

Forum Index » Profile for Moygefu » Messages posted by Moygefu
Go to: