[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

image image

Abia acum am observat ca au disparut de la sine algele alea paroase. Nu pot decat sa ma bucur
E incredibil cum un omulet pasnic si plapand poate da nastere unor astfel de opere.
Sunt mandru ca te cunosc, da-te dracu
Este si filtrarea, uite aici o poza mai veche, se vad tevile in stanga: https://img.plici.ro/image/7EB

Pompa ma ajuta sa strang grosul cacutului intr-un singur loc.
M-am invrednicit sa mai bag foarfeca in el.. inainte si dupa.

image
image
Puneti in practica voi insiva, sa ne clatim si noi ochii
Nu mai votati voi nimic, omul il pregateste pentru IAPLC, are deja planul de mobilare facut.
Probabil a fost crescuta emers. Da-i timp
Ai comis-o din nou, maestre
Ai incercat sa embeduiesti viewer links, ceea ce nu e corect (bb code medium linked trebuia)
Am luat la gramada din ce ai urcat recent, nu stiu care erau.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Am avut Aquael Ultra Heater 25W (https://www.emag.ro/incalzitor-acvariu-aquael-ultra-heater-25w-5905546313414/pd/DFGWMJMBM/) la nano marin.
Pot sa iti confirm ca e foarte bun.
Evertristule, am si eu o intrebare prosteasca. De ce asemenea lampi pentru plantele alea maidaneze?
Auzi, sa nu auzim vorbe de la colege ca oferi spre gazduire cine stie ce caras..
Ai putea incerca urmatoarele:

- verifica daca s-a amorsat
- demonteaza din nou rotorul, verifica axul daca e drept si curat, camera rotorului daca e curata si n-a prins ceva pe acolo, montajul efectil al rotorului
- verifica daca mai ai cele 2 lagare de cauciuc, poate ai pierdut unul la curatare

Sper ca intre timp ti-ai rezolvat problema si posturile astea sunt inutile..

(P.S. eu fan Eheim si Apple )
Poti sa le lasi fix in acvariu, sa pluteasca in legea lor acolo. Eventual le dai si putina lumina, de gust.
Lasa ca si eu am manjit lemnele cu superglue de le-a luat dracu. N-am facut nimic, acum e la culoare cu suprafata lemnului (alge, jeg, etc)
Am luat si eu o pompa mai mica ca debit, dar mai mare un pic ca dimensiuni decat mini tunze, de la o firma cu chestii din astea de robotica, automatizari, arduino, etc.
La 12v era - si subliniez era, pentru ca nu a mers decat 2 zile (folosita la un sistem ato pentru un nano acvariu, completa cu cateva zeci de ml pe zi).
Un mini tunze il am de vreo 8 ani si l-am futut in toate modurile posibile, fara succes in a-l strica.
Nu ma convingi nici cu slujbe
Ce ai facut acolo de la inceputul anului, e exact ce am tot incercat eu mereu sa fac si nu mi-a iesit. Congrats, bravos!
Mini Tunze:
https://reefgems.be/product/universal-pump-mini/

Benu wrote:Din pacate, nu reusesc sa urc imaginile, am incercat si one drive si dropbox. Insa sunt modelele orizontale, cumparate din Hornbach

Ti le-am pus eu aici:

image

image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: