| Message |
|
|
|
Manuelita, cu draga inima as face "afaceri" cu tine - deoarece as elimina si complicatiile cu transportul, depozitari si alte alea, dar cel mai important as scapa pestii de chinuiala si stresul pe care vor trebui sa-l suporte.
Insa nu ar fi deloc corect fata de cel cu care discut deja de cateva zile si care s-a "zbatut" interesandu-se de modalitatile de trimitere, costuri, etc.
Si un ultim aspect, nu ii dau decat impreuna.
Daca cel care e deja interesat va renunta......te voi contacta
Pana atunci, ai respectul si consideratia mea.
|
 |
|
|
|
cu cea mai mare placere...daca imi spui cum i-as putea trimite
|
 |
|
|
Dau Urgent doi Astronotus ocellatus, au aproximativ 21 cm
pestii ii puteti vedea aici
Pretul pt amandoi este de 50 RON
Pt detalii pe PM, sau la 0742410326
Multumesc
|
 |
|
|
|
Asa cum am postat anterior, am primit blyxa si HC (HC nu se mai putea folosi)
Au fost probleme cu orele de intalnire si din partea mea si din partea lui Humbert.
Eu nu am adus acuze lui Humbert, pt ca nu aveam nici un drept (omul chiar si asa mi-a facut un serviciu - chiar daca ma doare sufletul pt Cuba)
Asa a fost sa se intample, eu cu job, el cu job si cu concerte, eu cu plecari, etc
cu cateva posturi in urma am multumit respectuos tuturor.
Iar acum imi voi cere iertare, in primul rand fata de Radu, caruia ii mai multumesc inca odata pt gestul facut, apoi fata de Humbert, pt ca s-a ajuns unde s-a ajuns (nu mai conteaza cine pe cine...), si nu in ultimul rand pt toti cei care ati parcurs cu ochii aceste randuri de pana acum, intr-adevar nu tocmai placute vederii.
Va multumesc
|
 |
|
|
|
Pestii au un nou stapan, la fel si pomacea
rog un admin sa inchida
multumesc
|
 |
|
|
|
rezervati pana diseara pt Life
|
 |
|
|
donez urgent:
- 1 bucata femela molly black cu innotatoarea codala in forma de lira
- cativa puisori de molly de 1,5 - 2 cm
- 1 bucata femela xipho tuxedo precum e cea din poza
- 10 melci pomacea tineri
Mentionez ca mi-as dori sa dau totul unei singure persoane, iar doritorul trebuie sa se deplaseze la statia de metrou 1 dec, visavis de piata trapezului.
Multumesc
|
 |
|
|
|
pretul se reduce la 17,5 ron - existand si modalitatea de a-l oferi la schimb pt o buturuga, ceva anubias, sau plante
multumesc
|
 |
|
|
|
ma intereseaza pe mine hemianthus-ul
ai pm
|
 |
|
|
|
Astazi in jurul orei 15:30 au ajuns la mine plantele, blyxa e cat de cat ok, insa HC nu se mai putea folosi - deoarece ajunse-se de fapt ceva putred intr-o punga, care mirosea de iti muta nasul din loc.
Multumesc respectuos tuturor.
|
 |
|
|
|
Acum am ajuns acasa......si citesc...cu stupoare ceea ce vad aici
Humbert nu mi-am permis sa te mai deranjez cu telefoane la ore din astea tarzii
Am rugamintea daca evident consideri ca mai pot ajunge plantele la mine, sa ma suni dta si sa imi spui exact un loc unde sa vin si intervalul orar in care as putea ajunge.
Si nu ramane decat sa imi cer iertare, binainteles in numele meu, fata de tine Radu, pt "situatia" creeata.
|
 |
|
|
|
multumesc
|
 |
|
|
|
Radu vreau sa te anunt ca nici in seara asta nu au ajuns plantele la mine, si cica nici in urmatoarele zile nu vor putea ajunge (tinand cont ca intre mine si Humbert sunt 3 statii mari si late de metrou.........)
Daca cel care le-a primit va voi sa iti explice motivele, probabil ca vei trage dta concluziile asa cum trebuie, am toata increderea.
Pt dta - respectul meu.
|
 |
|
|
vand droser pt lampa de 15w, care se termina la capete cu 2 socluri turnate cauciucate
arata precum cel din linkul de mai jos
http://www.zoomania.ro/subprod.php?categ=Acvaristica&subcateg=Diverse&id=3175&pet=Pesti
pretul este de 25 ron
mentionez ca mai are garantie pana in 29.08.2010 - garantie pe care o voi inmana la momentul tranzactiei
accept si schimburi - despre care v-as ruga sa discutam pe pm
|
 |
|
|
|
din ceea ce vad in imaginile de mai jos.......imi pastrez opinia...ca este acelasi peste .....si nu altul
|
 |
|
|
Tase, in legatura cu pestisorul, am ajuns deja sa il cunoastem toti de pe forumurile de acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=8676&highlight=
Partea nasoala e ca de la anunt la anunt ii tot modifici pretul....si nu in minus!
|
 |
|
|
|
pt cel ce v-a primi plantele, nr meu este 0742410326 si locuiesc aprox in vecinatatea auchan titan
|
 |
|
|
|
multumesc Radu
again ai respectul meu
|
 |
|
|
|