[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanp
Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Dar numai cuba? (parca vad niste frunze mici de leucocephala printre bolovanii din dreapta )
La staurogyne ai renuntat?
Imi place cum arata ora mesei
Si cabomba o planta superba...n-am crescut-o niciodata, desi mi-a placut in mod deosebit
Un foarte scurt rezumat despre editia de anul asta si locurile ocupate de romani, gasiti aici -> IAPLC 2015.
Felicitari !
E un acvariu foarte frumos.
Si o clasare foarte foarte buna!

Cred (doar parere personala) ca daca si crengutele cele mici s-ar fi potrivit ca si culoare cu cele mari, ar mai fi fost cateva locuri mai in sus.

Si fotografia foarte misto.
Misto bolovani!
Asteptam sa vedem aranjamentul
Simpaticut!
Ce plante vrei sa pui? Ce vietati?
Dar nu neaparat lipit de acvariu...
Ai putea incerca sa-l lipesti de o foaie de sticla subtire, si aia sa o pui in contact cu peretele din spate al acvariului.
Ce modificari vrei sa mai aduci?
Daca imi permiti o sugestie, as zice sa indesesti un pic firele din spate, acum sunt cam stinghere.
Frumos bazin!
Frumosi pestani, sa-ti traiasca batrane !
Un update in acest topic, ce merita facut.

Anul acesta IAPLC a venit cu rezultate foarte bune pentru romani si mai exact doua clasari in top300, cu titlul "Fine works".
Locul 295 pentur colegul Nagy Attila si locul 193 pentru colegul Marius Minu.

Felicitari, sunt niste clasari foarte foarte bune!
Hmm....l-as vedea mai bine cu un fundal transparent mat...
Imi place si mie aranjamentul, felicitari!
Imi place si lampa aia, cat te-a costat?
Si sunt curios cum iti va merge cu ADA...in sensul, cat de bine va merge
Nu pui niciun element de harscape?
Imi place ce vad, imi plac rocile.
Nu stiu daca nu cumva lemnele sunt un pic cam mici ... (pentru dupa ce vor creste plantele).

Atasez si o poza aici, ca sa fie mai usor pentru cei care nu vor sa dea click pe link

image
Este bun pentru plante, insa nu e fertil.
Dar, poti sa pui un substrat fertil sub el. De genul JBL Aquabasis sau Dennerle DeponitMix sau de la Tropica.
Fertilizant volcanit?

Te referi la pietrisul AquaMedic Volcanit? Nu e un substrat fertil.
costin_ wrote:dar ma gandesc ca nu pot da gres in felul asta (famous last words, huh?).

E bine ca esti optimist

Mai glumim, dar serios acum, cu atentie, chiar nu prea ai cum sa dai gres (am zis nu prea, pentru intotdeauna exista acolo sansa, sau un eveniment ce nu depinde de tine si iti da peste cap toata treaba )

Ideea e buna, pentru ca iti poti prepara kh-ul si gh-ul la niste valori numa' bune.
Si nici nu mai depinzi de valorile de la robinet ,ce pot varia si astfel sa-ti schimbe si valorile in acvariu in timpul unui amestec.
Doar ca va trebui un pic de munca si rabdare in plus ca sa scoti toata apa de osmoza.
Va multumesc, dar nu ma laudati prea tare ca mi se urca la cap

Pai Sebi, te asteptam cu intrebari.
Ce te apasa?
Ti-as recomanda sa treci pe T5.

Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Go to: