| Message |
|
|
|
Ultima oara era la "sina" un magazin la care vindea (cred ca era si patron) un baiat de forum, Shalaul parca.
Si parca mai era si in hala, la subsol.
|
 |
|
|
|
De ce nu faci totusi ceva clasic? Eu privesc problema din punctul meu de vedere, al puturosului: s-a inventat deja apa calda si mersul pe jos..
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ma, multi fac la fel ca mine, doar ca nu spun.
|
 |
|
|
|
Jur ca nu m-am uitat in viata mea la data expirarii de pe tuburi.
Hrana uscata pentru pesti nu mai e buna in momentul in care se termina.
|
 |
|
|
Arata intr-un mare fel
Mi-ar placea sa am si eu o asa jucarie.
|
 |
|
|
Thereau wrote:aic nu este acvaristica, aici e arta
|
 |
|
|
|
Eu am luat africanii de la un crescator meserias din Bucuresti. In apa de la retea ii creste, asa mi-a recomandat si mie.
Initial stateam cu saruri, cu teste si cu draci, apoi am renuntat.
Plante care rezista la africani: vallisneria, anubias, echinodorus, bolbitis. Problema apare la mentinerea lor in sol, ca buldozerele sunt nesimtite.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
The jungla. Noroc ca a fost un prieten pe la mine and took two pictures, because i'm putoare si vai de steaua mea.

|
 |
|
|
|
Am lumina naturala sa-mi bag si-n.. Cred ca o sa ma incumet si eu, dupa ce se strica jucaria actuala.
|
 |
|
|
|
Nu se uda, a venit cu manual de instructiuni, doar o data la 2 saptamani sa-i scot dopul pentru cateva minute.
Deci nu pot face nimic cu el.. are dop de pluta, poros.
|
 |
|
|
Cat preconizezi ca tine o astfel de jucarie?
Am si eu o ecomaciuca din asta, cu plante terestre (cumparata, nu facuta de mine). Pe eticheta scria ca durata de viata e de aproximativ 1 an.
Acum, vazand pozele astea vechi, imi dau seama ca moss-ul s-a dezvoltat foarte mult. M-ar interesa - dupa ce se strica jucaria existenta, daca pot face in borcanul asta ceva cu balarii de acvariu.

|
 |
|
|
Ce secret, ca ai baut cu Radoi si Ochirosii in cantonament?
|
 |
|
|
|
Stai prin zona circului?
|
 |
|
|
|
Nu bre, pe Evertrist il intrebam..
|
 |
|
|
|
Ca sa inteleg si eu despre ce vorbim. Doresti un acvariu profilat pe plante, sau ceva ciorba de peste?
|
 |
|
|
|
Stai cuminte bre, apa aia colcaie de bacterii. Seamana cu apa distilata prin faptul ca nu are minerale, dar nu e pura.
Maxim o amesteci cu apa de ploaie si uzi florile, dar e mai mare daraua decat ocaua.
|
 |
|
|
|
La acvarii mai mari, treaba cu circulatia apei se rezolva cu pompe de curenti.
La un acvariu de 54 litri, ca in cazul de fata, e treaba de 2 minute sa muti o teava din stanga in dreapta.
Circulatia apei poate fi influentata de filtru, de gradul de colmatare a filtrului, de decoruri, etc.
Da cu banul, aseaza-le intr-un fel - daca dupa 1-2 saptamani ti se pare ca nu e in regula, muta teava.
Cum vorbeam si cu un coleg de forum zilele trecute, nu exista 2 acvarii identice si ce merge la mine nu e obligatoriu sa mearga si la tine.
|
 |
|
|
|
Eu am un acvariu cu in/out in colturile opuse si unul cu ele puse unul langa altul.
Sa moara Jenica Nemuritoru daca vad vreo diferenta.
|
 |
|
|