[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M.Mihai
Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
pune niste poze daca poti
eu i-am tinut la temperatura din casa 25-27grade,si lumina de afara,daca pui lumina eclozeaza mai repede
am uitat sa precizez ca trebuie sa pui si sare 4 lingurite la una de oua
cu o sticla de fanta la 2l , o decupezi la fund ,faci o gaura in dop ,bagi un robinet cu furtun de aer, lipesti robinetul cu super glue ,o intorci cu gatul in jos pui apa 1L,adaugi o lingurita de oua artemia,aerezi bine,si in 24 ore ies naupli. cu o sita fina dai drumul la robinet si cad naupli,binenteles ca inainte sa deschizi robinetul opresti aerul cam 5-10 min,cojile de ou se ridica sus si naupli coboara jos
pana la urma am sa cumpar de la reef.ro unul echipat compet, Cocoon 6 31.2 l,arata si bine tot ce vrei
mersi,dar eu sunt din Buc.
stie cineva unde pot gasi Hagen AquaClear 30?
asa ceva vreau sa cumpar dar nu am gasit
pentru drum nu-ti face probleme ca am cunostinte in port,si se poate rezolva
sau
asta
cea din stanga care seamana cu yucca si ultima cactusii sunt frumoase care i-au atras privirile lui nevastamea
pozele au fost facute cu telefonul
.ultima
.
am filtru extern,si in sorb am bagat un burete,dar am sa-mi cumpar unul cascada ptr.nano ca asta extern este prea puternic 600L/h si-l potolesc din robinet ,dar i-mi incalzeste apa in felul asta ca se forteaza
aici in fata sunt doi de la Bucuresti si doi de la M.. se vede diferenta
sunt mai rosii decat cei scosi aici la noi in Romania,am si 5 buc.de aici si este diferenta
yucca sau dracaena marginata

Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Go to: