| Message |
|
|
|
daca esta asemanatoare este ok
|
 |
|
|
|
pune niste poze daca poti
|
 |
|
|
|
eu i-am tinut la temperatura din casa 25-27grade,si lumina de afara,daca pui lumina eclozeaza mai repede
|
 |
|
|
|
am uitat sa precizez ca trebuie sa pui si sare 4 lingurite la una de oua
|
 |
|
|
|
cu o sticla de fanta la 2l , o decupezi la fund ,faci o gaura in dop ,bagi un robinet cu furtun de aer, lipesti robinetul cu super glue ,o intorci cu gatul in jos pui apa 1L,adaugi o lingurita de oua artemia,aerezi bine,si in 24 ore ies naupli. cu o sita fina dai drumul la robinet si cad naupli,binenteles ca inainte sa deschizi robinetul opresti aerul cam 5-10 min,cojile de ou se ridica sus si naupli coboara jos
|
 |
|
|
|
pana la urma am sa cumpar de la reef.ro unul echipat compet, Cocoon 6 31.2 l,arata si bine tot ce vrei
|
 |
|
|
|
mersi,dar eu sunt din Buc.
|
 |
|
|
|
stie cineva unde pot gasi Hagen AquaClear 30?
|
 |
|
|
|
asa ceva vreau sa cumpar dar nu am gasit
|
 |
|
|
|
pentru drum nu-ti face probleme ca am cunostinte in port,si se poate rezolva
|
 |
|
|
|
sau
|
 |
|
|
|
asta
|
 |
|
|
|
cea din stanga care seamana cu yucca si ultima cactusii sunt frumoase care i-au atras privirile lui nevastamea
|
 |
|
|
|
pozele au fost facute cu telefonul
|
 |
|
|
|
.ultima
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
am filtru extern,si in sorb am bagat un burete,dar am sa-mi cumpar unul cascada ptr.nano ca asta extern este prea puternic 600L/h si-l potolesc din robinet ,dar i-mi incalzeste apa in felul asta ca se forteaza
|
 |
|
|
|
aici in fata sunt doi de la Bucuresti si doi de la M.. se vede diferenta
|
 |
|
|
|
sunt mai rosii decat cei scosi aici la noi in Romania,am si 5 buc.de aici si este diferenta
|
 |
|
|
|
yucca sau dracaena marginata
|
 |
|
|