[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Dau la schimb ceva plante in schimbul a catorva creveti red cherry (masculi si femele)

plantele pot fi nucus (planta matura), aromatica (6-7 fire planta matura), ludwigia (2-3 fire planta matura), echinodorus bleheri (pui mari), sau hemianthus micranthemoides (o mana buna - planta matura)
radacina a ajuns la gengiskhan

"sa o stapanesti sanatos omule !"

rog un admin sa inchida acest post

multumesc
pestii pleaca in aproximativ 20 min catre un nou stapan

multumesc
Vand urgent 25 guppy maturi - varianta red blonde - linie curata - productie proprie (nu este niciunul de import printre ei)

sunt 7 masculi si 18 femele

pestii se pot observa in imagine (imi cer scuze pt. petele de pe geam dar eram in plin proces de "bibileala zilnica", aparatul foto nefiind al meu, am realizat prea tarziu situatia, cand deja nu mai aveam ce face)

image

pretul pt toti este de 35 roni

cu mentiunea ca exista posibilitatea de a ma intalni cu eventualul cumparator intr-o zona accesibila pt amandoi
inca nu s-a dat, daca nu se va da pana maine, cred ca voi retrage anuntul

"jucaria" a ajuns la cozzmin4u
vand radacina de prun, tratata cu sare

are dimensiunile L=42cm , l=18cm , h=32cm

arata precum in imagine

image

pretul este de 40 ron - foarte usor negociabil
Omule din ceea ne dezvalui dta, e clar ca iluminatul tau este insuficient.
Si chiar daca ai si "substrat" fertilizant sub pietrisul din acvariu, fara lumina suficient si o aditie de CO2, nu poti avea mari pretentii.
Mai ales ca dta ti-ai imaginat (si presupun ca ti-ai si dorit) ca vei obtine rezultate miraculoase intr-un ragaz asa de scurt (10 zile).

Consulta si alte sfaturi neaparat.

Multa Bafta!
pentru ca acel capac sa aibe un aspect placut si sa arate ok (cat mai aproape de profi`) ai nevoie de socluri cu protectie la apa, nu este o investitie mare si chiar se merita.

s-a rezolvat

multumesc
pestiucii din acest post impreuna cu alti vivipari au un nou stapan

multumesc

nu mai este de actualitate

multumesc
donez droser pt lampa de 15w, care se termina la capete cu 2 socluri turnate cauciucate

arata precum cel din linkul de mai jos

http://www.zoomania.ro/subprod.php?categ=Acvaristica&subcateg=Diverse&id=3175&pet=Pesti

mentionez ca mai are garantie pana in 29.08.2010 - garantie pe care o voi inmana la momentul tranzactiei
rog un admin sa inchida

voi reformula postul la rubrica donatii

multumesc
Ofer celor interesati 11 platy - exemplare mature (din specia pitica)
image

si 2 masculi maturi de xipho, dintre care unul voalat

mentionez ca pestii au ajuns la mine pt a fi daruiti initial unui pustan, care ulterior s-a rasucit in gandire, si acum iata-ma-s dinnou la rubrica donatii.

daca cel - sau cei care ii doresc m-ar putea bucura cu 2-3 fire de Hydrocotyle leucocephala as ramane recunoscator

De asemenea trebuie stiut ca doritorii trebuie sa vina dupa pestiuci in zona piata trapezului.
Multumesc
webam - imi cer iertare ca ma bag - deoarece nu sunt un posibil cumparator, dar uitandu-ma la pozele postate de dta observ in ultima poza un filtru aquaball - deci nu am vb in necunostinta de cauza

gata

si

bafta la vanzare
"buruienile" pleaca in zona crangasi - le voi duce personal

multumesc
donez cam 2 maini de hemianthus micranthemoides

planta a fost cumparata in urma cu ceva vreme si provine de aici
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=8767&highlight=hemianthus+micranthemoides

doritorul ar trebui sa se deplaseze la statia de metrou 1 dec 1918, iesirea de la piata trapezului

mentionez ca imi rezerv dreptul de a selecta persoana ce va beneficia de "planta"
webcam - cu toti cei care am discutat si aveau bazine eheim, achizitionate in speta din hornbach, aceste bazine vin echipate ba cu un aquaball 2208, ba cu unul 2210, sau cu unul 2212, plus incalzitor aferent capacitatii bazinului (optional mai erau un minciog, un plic de hrana-sau tub, si 1-2 sticlute cu solutii - gen aquasafe, etc).

pana acum, dta esti singurul din cei cu bazine eheim care nu a beneficiat de toate astea
prin bunavointa unui "coleg de forum" adaug si instructiunile de folosire-setare

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: