[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: body17
Forum Index » Profile for body17 » Messages posted by body17
-acvariu 72l(60*30*40)+capac homade+neoane(16w+8w);
-filtru + incalzitor 50w;
-minciog;
-tetra aquasafe si sera omnipur(jum foloste);
-3 plante naturale;
-3 decoruri din nuca de cocos;
- un leery, 3 neoni, 2 xipho , 2 zebre, 2 cory albi, un catfish de aprox 10 cm, si inca doi sanitari(pestii sunt toti adulti);
Pret 150 ron... va rog vreau sa-l dau repede!!!

-acvariu 30 l;
-incalzitor 100w +pompa de aer cu filtru(burete cu bule);
-bonus marmura maruntita;
pret 50 lei;

Am atasat o poza cu acvariul de 72l;
Si acum ca imi permite timpul voi scrie cat se poate de deslusit:
-acvariu 72l(60*30*40)+capac homade+neoane(16w+8w);
-filtru + pompa de aer(no name din obor) +2 incalzitoare(50w si 100w);
-minciog;
-tetra aquasafe si sera omnipur(jum foloste);
-3 plante naturale;
-3 decoruri din nuca de cocos;
- pestii enumerati mai sus;
Pret 150 ron... va rog vreau sa-l dau repede!!!
acvariul cel mic da.. il pot da si separat... lasa si tu un id de mess sau un nr de contact intr-un pm... si vb si despre poze si despre pret
scuzati limbajul folosit... am scris anuntul in graba.... atasez o imagine cu sanitarii respectivi.... solutiarespectiva senumeste tetra aqua safe....
Vand urgent 2 acvarii 72 si 30 de l, cel de 72 are capac homemade, cu neoane, 2 incalzitoare, filtru, pompa de aer, minciog, un leery, 3 neoni 2 xipho , 3zebre, 2 cory albi, un catfish de aprox 10 cm, si ink doi sanitari nush exact cum se num seamana cu niste somni... sol pt clor din apa jumate fol, cateva plante... nu mai imi permite timpul sa ingrijesc acvariul.... pt mai multe detalii 0724181139... pret 150 RON
scuze, nu am mai putut intra pe forum... neonul acela a murit in cele din urma impreuna cu toti crevetii... ier ieri am facut un schimb total de apa... pestii i-am mutat intr-un acvariu mai mic(ciclat)... astept acum sa se cicleze si cel mare.... sper sa nu mai am probleme.... app schimburi de apa faceam saptamanal cam 20%... substrat curatat... etc... cred ca problema a venit de la o solutie pusa in apa adica tetra easy balance.......
in prima poza cel din dreapta sus
Nu stiu ce sa zic.... pare a fi "bacterial infection".... dar cred ca neonul din aceea poza este intr-un stadiu mult mai avansat.... uite am sa atasez niste poze... dar nu prea clare.... si te rog spune-mi si parerea ta... multumesc anticipat!
Buna ziua, am si eu un acvariu de 70 de litri, plantat si ciclat... in locuiesc 6 neoni, o xipho, 2 leeri, 2 "somni" si un peste ventuza.... in ultimul timp am avut un deces... adica masculului de xipho i sa cam urat cu viata si a renuntat la ea.... adica la un moment dat statea numai pe fund... fara a avea echilibru, era cam ciufulit si statea un pic arcuit... mai nou am vazut ca si un neon nu o duce prea bine, adica are o pata alba in jurul dorsalei si partea rosie este un pic decolorata.... alti neoni vor sa-l ciugule iar el "face pe mortul" in acel moment.... nu stiu daca m-am facut prea explicit.... daca puteti sa ma ajutati.....
mai e valabil?
Aici este acvariul mic... celalalt nul pot poza chiar acum se afla in alta locatie...
Salut de cateva zile observ la suprafata acvariului niste bule ciudate... Acum leeri mei s-au mutat deasupra filtrului si stau numai acolo.... bulele au ramas doar acolo.... mi se par cam micuti pentru a se reproduce.... am sa atasez cateva poze.... si... astept pareri
Salut ma numesc bogdan, si sunt posesorul unui acvariu de 30 l, si inca unul de 100 care este la ciclat, am 2 leeri, 2 xifo, 3 zebre , 2 sanitari albi si u catfish...
ok... am sa-ti ascult sfatul... multumesc mult!
am un filtru intern (volum de apa 300l/h)... nu semanau cu cele de sapun... ma gandeam ca este un inceput de cuib de leery... dar de cand am scimbat apa nu am mai vazut asa cva... acvariu a fost primit cadou... am in plan sa achizitionez unul mai mare cat de curand... aaa si aprpopo de plante... am avut una "spada" care sa cam ofilit si s-a tranformat in ceva foarte atos... am scoso azi si am cumparat alta... tot gen alga... dar mai spiralata.... + am mai adaugat o piatra cu bule
aaa... inca o chestie... acum am observat la masculul de xifo ca este cam bleg... isi tine inotatoarea dorsala lipita de corp...
pai... nu a fost nici o schimbare in ultimul timp... acvariul este unul mic de 30 de litri... si mai am inca 2 leeri si o pereche de xifo... se prea poate sa fii murit din cauza mancarii in exces? eu am fost plecat cateva zile iar cand am venit astazi am gasit mancare lipita pe peretele acvariului la suprafata? si niste bule ciudate... am schimbat cam 40% din apa... iar treaba cu bulele sa rezolvat...
Salut... am si eu o problema! Am cumparat 2 perechi de gupy acum 3 saptamani... si de trei zile au inceput sa moara toti... in seara asta a murit si ultima femela care statea bleaga... aaa si era sa uit am mai gasit mort si un peste ventuza, pe care de altfel l-am inlocuit... e posibil sa moara si el? Nu stiu care ar putea fi motivul...

Forum Index » Profile for body17 » Messages posted by body17
Go to: