[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Abia astept sa vad bazinul acela mare, pe bune
Mie imi pare foarte mic magneziul. Poti sa-l ridici cu cel putin 150ppm
Curata gatul si vezi maine ce scoate. Are si el nevoie sa se stabilizeze ... plus ca peste zi nu e la fel cantitatea de spuma.
Hei! Eu te felicit! E un sistem tare inchegat acolo si se vede ca esti stapan pe el!
Trebuie reglat, asa cum spun colegii.
Daca iti colecteaza aprox. 0.5 cm in cupa este bine.

Hai, bibileste
Hello,

Ai incercat la Peti?

http://aqua-life.ro/sisteme-de-iluminat/neoane
Bazinul e frumos! Sper ca hepatusul sa fie ultimul ciortan ... nu?
dovada e la postul #131
Incet da sigur se umple casa aia faina cu sticle?
Jalnic de incet se misca treaba. Sper sa nu urmeze sa renunti la acvariu ca nu mai ai loc de sticle de bere goale
Eu recomand sa nu faci decat 2 camere (skimmer si recirculanta). Teste o nenorocire sa cureti fiecare incapere
Se pare ca standul are sa fie metalic cu PAL doar pe laterale si usa. Imi poate cineva da o recomandare cu ce sa prind lateralele de scheletul metalic fara sa dau gauri (ceva magneti suficienti de buni/puternici?
Se vinde si pe componente:
- corp cu ventilator si radiator, radiator cu leduri, controller si surse.
De asemenea sunt deschis la schimburi cu echipamente marine: Skimmer BM C7, NAC7 curve 7 sau echivalent sau corali duri/LPS sau Zoanthidae
Toate-s faine dar eu nu inteleg care-i faza cu atatea intaritoare. Este risipa de material acolo. As fi pus mai bine o verticala in spate decat atatea transversale
Si trecuse luna ....
Facem un mic update cu preturi:

1. Acvariu+Stand+oferflow complet+ sump + recirculanta 1000lph = 1200lei

2. Acvariu+stand+overflow complet+recirculanta 1000lph+Skimmer BM 3+ = 1500lei

3. Acvariu+stand+overflow complet+sump+recirculanta Jebao DC3000 = 1600lei

4. Acvariu+stand+overflow complet+Jebao DC3000+Skimmer BM 3+ = 1900lei

La fiecare varianta ofer bonus Lampa DIY
Transportul nu este inclus dar putem discuta daca este o distanta rezonabila.

Daca se doreste intreg pachetul, cu stoc viu si toate echipamentele pretul il discutam punctual.

... si sa nu fie masina de gaurit pe percutor
Asteapta pana iti vine reactorul, faci un schimb de apa si aspiri cat mai multa ciano!

Si fa ceva cu agitatia asta!

Trebuie sa incelegi ca pur si simplu nu se pot face lucrurile de pe o zi pe alta.

Asteapta si vezi reactia bazinului in timp
E destul de simplu:

Din amprenta sumpului scoti dimensiunea pompei de recirculare (sa zicem 15cm) iar restul ramane pentru skimmer si alte reactoare.

Inaltimea peretelui despartitor din sump poti sa o faci undeva la 23-24 cm (si o vei putea ridica, la nevoie cu un pieptene aquamedic ieftin

Majoritatea skimmerelor nu au nevoie de mai mult de 25cm coloana de apa. iar 24 (sticla) + 1cm de nivel peste iti este deajuns.

Imi pare foarte mare inaltimea de 50cm ... ai nevoie de asa mare bufer de siguranta?
Cu placere.

O sa ai si Zeolitii de la KZ sa-i poti da drumul.

Iti trebuie pentru inceput doar Zeobac, Zeostart 3 si Biomate

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: