Message |
|
Cat sunt acasa temperatura este OK 18 - 20 de grade eu ma refeream peperioade scurte cat lipsesc nu pot lasa in priza nici o sursa de incalzire daca sunt plecat.
|
 |
|
Nu ma intelegeti gresit nu am spus ca am 6-7 grade in fiecare zi am spus ca ajung la aceste temperaturi doar in unele zile geroase (in febroarie au fost cateva zile geroase)
|
 |
|
Salut, am sa trec direct la subiect.
Demult ma batea gandul sa-mi construesc un acvariu. desi nu prea stiu cu ce se mananca acvaristica asta.
Cert este ca imi doresc unul.
Nu am citit inca sfaturile si ghidul incepatorului pentru ca am considerat ca nu are rost sa imi fac sperante si planuri ca la sfarsit sa constat ca nu indeplinesc acele conditii.
Problema mea este urmatoare: - mai nou locuiesc singur intr-un apartament debransat de la incalzirea centrala.
- acasa ajung seara in jurul orei 5 - 6
- pe perioada iernii in unele zile temperatura ajunge si la 6 - 7 grade (cat lipsesc de acasa)
Intrebarea este daca incalzitoarele specifice acvariilor fac fata unor asemenea conditii sau nu (sa mentina o temperatura intre 25-35 grade pe perioada zilei cat lipsesc).
in functie de raspunsul vostru voi hotara daca se merita sau nu sa mai visez la ceia ce cred ca va deveni noua mea pasiune.
Multumesc.
|
 |
|