| Message |
|
|
|
Nu gasesti in Cluj, la Nevertebrate?
|
 |
|
|
um02122 wrote:
Sper sa faca, de asta i-am luat (sunt Cypraea tigris).
Nu iau iar topicul la puricat, dar sper ca nu bagi corali in acvariu.
|
 |
|
|
Nu te grabi, ca si mie mi-e lene
|
 |
|
|
|
Asa e, am confundat cu un cap de filtru adus de Sebi (Nimeni) din Finlanda. Ala avea conectori de un tol.
Am masurat aseara, are filet interior de 3/4
|
 |
|
|
|
Viviparii si coralii sunt din filme diferite... E ca si cum ar juca Jet Li in Godfather, in locul lui Marlon Brando.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
koala wrote:Doctore, pune mana si foote-i o gaura mare, cat ventilatorul... pui o grila jmekera si ai rezolvat problema!
Este solutia cea mai simpla, cea mai corecta dpdv tehnic, cea mai lejer de implementat.
+1
Aplica bre solutia pentru puturosi, e cea mai simpla si mai sfanta. Pentru racirea cu aer trebuie sa ai doo chestii generoase: admisia si evacuarea. Daca obturezi evacuarea, footzi steagul.
|
 |
|
|
scorpionul wrote:
dan.pavelescu wrote:P.S. daca iti misti cooroo pana in Colentina, iti dau io borcanele si filtrele
poti sa-mi spui ce filet au borcanele? ca vreau sa fac comanda de un al treilea borcan si as vrea sa fie pe acelasi filet. Multumesc
Cred ca de un tol, dar nu bag mana in foc..
|
 |
|
|
Meserie!! 
|
 |
|
|
elven wrote:
Lampa led Mars aqua (versiunea fara computer, putere 300W full spectrum) 90cm 100 leduri de 3 W
Maestre, de juma' de ora caut versiunea Mars Aqua cu computer si n-o gasesc. Ai un link?
|
 |
|
|
Da, am loc sa ma ghemuiesc si eu in acvariu fara sa ating coralii
|
 |
|
|
Torch coral, interesant.. Vad ca e agresiv, dar nu prea conteaza. Oare as putea sa ma abonez si eu la o halca?
|
 |
|
|
Grasule, abia astept sa te vad, sa sorbim o limonada si sa-l barfim pe koala
|
 |
|
|
Scuzam calitatea, scuzam si hostingul
edit: Acum, ca s-au incarcat si pozele, zi-mi te rog ce coral e in dreapta, in fata gsp-ului (ala in forma de guguloaie)
Nice job
|
 |
|
|
Vai de plm ce ai facut in casa.. dispari imediat si sa nu te intorci la sotie fara bijuterii si flori
|
 |
|
|
elven wrote:nu ai ce sa faci decat sa astepti cu o bere in fata acvariului.
Amatorii astia
|
 |
|
|
scorpionul wrote:Saru"mana coane boierule te calc cat de curand. Zboara cooroo.
Sa anunti inainte, ca mai plec si io de acasa
scorpionul wrote:Ma intrebam daca e bun filtrul ala de carbon block permanent? Pot sa pun altceva sa fie eficient? Sau care e diferenta intre un carbon block si un carbune activ?
Asa mi-a recomandat si mie acum multi ani nenea LucianCM. Apa trece un pic mai greu prin bloc decat prin granule, ceea ce face sa fie mai eficient carbunele in eliminarea clorului si a altor bazdaganii.
scorpionul wrote:Ai cumva si o carota de gaurit sticla? Eu am una de 22 si ma gandeam daca sa dau gaura mai mare. Pe evacuare vreau sa pun ppr de 25 ca alta teava nu intra pe sub usa pe unde trebuie sa treaca. Nu stiu ce dimensiuni sau ce gaura sa dau ca sa imbin ppr-ul.
Am, dar nu stiu de cat e, probabil de 32. Am folosit-o sa dau gaura ca sa montez o flansa aquamedic de la Peti.
scorpionul wrote:Si daca ti-a mai ramas prin casa vreo elice de cooler de 9cm ca am reusit sa rup una cand o scoteam ca sa sterg ventilatoarele
De 90 n-am folosit niciodata, daca te ajuta de 80..
|
 |
|
|
Pune 2 borcane, ceva de genul asta: http://www.clubafaceri.ro/26043/filtru-apa-carcasa-10-double-2654257.html
In primul poti pune un cartus pentru sedimente, din polipropilena, de 10 microni, iar in al doilea iti recomand carbune activ, de tip block (nu granulat).
Eu asa am functionat cu schimbul la picatura si a mers treaba super bine.
P.S. daca iti misti cooroo pana in Colentina, iti dau io borcanele si filtrele
|
 |
|
|
|
Unde vrei sa-l folosesti omule
|
 |
|
|
|