| Message |
|
|
Postez aici, ca nu stiu unde s-o fac.
Un website cu informatii utile despre vietuitoarele marine:
https://reefapp.net/en/lex
|
 |
|
|
|
Oki doki
|
 |
|
|
Rezolvat
O iau cu mine maine? Dupa ora 15:30 sunt pe Calea Plevnei, la pravalie.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
In urma regandirii sump-ului, scot la vanzare urmatoarele:
- reactor (fara pompa), h=40.5 cm, diametru tub=14cm, diametru talpa=19cm. poate gazdui ~5 litri material filtrant - 250 lei
- pompa Jebao DC 12000, nefolosita, n-a vazut apa, fara cutia originala - 550 lei

|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Ha tare asta cu filmatu. Am in plan sa fac si filmultet dar nu stiu de ce obositul meu dr canon 550d nu ma lasa sa filmez mai mult de citeva secunde. Am card clasa 10 de 16 gb, deci nu cardu e problema.
Skija eu zic ca se simte difernta- volum mai mare de filtrare, plus debit. Apa este mai clara.Are deja 4 luni si debitul este cam la fel. Plus este extrem de silentoasa , mult mai silentioasa ca eccopro.
Parca mi pare rau ca nu am luat chiar modelul urm?tor...
Pisoi, incearca sa faci un clip la o rezolutie de 2 bani. Daca merge, inseamna ca skija are dreptate (edit - intre timp a editat postul si ti-a scris acelasi lucru  ). Ai tu card clasa 10, dar ce marca e? Ca sunt multe produse contrafacute pe piata. Incearca un card Transcend Ultimate/Lexar Professional/Toshiba Exceria Ultra High Speed (UHS 2 sa fie)
|
 |
|
|
Filtrele din gama profesional sunt din alt film. Cel putin, 2078-ul meu era o bijuterie.
"Computerul de bord" avea grija ca debitul sa fie constant indiferent de gradul de colmatare, sistemul de eliminare a bulelor de aer functiona ireprosabil, canistra avea dimensiuni generoase si totul era facut cu piese de calitate, la standarde germane, amorsarea era o joaca de copil.
Mentionez ca in decursul timpului am lucrat cu multe filtre de la diversi producatori, asa ca am o idee pentru termenele de comparatie
|
 |
|
|
Adi, nu mai face pe modestul, ca esti doxat si stii mai multe decat mine si decat multi altii. In plus, ai citit o tona de materiale.
Hai, jos textila, cum se spune la mine pe strasse in Colentina
|
 |
|
|
|
N-am boss si in clipa de fata sunt foarte foo-thut la serviciu.
Da-i un auto water change pe google si vezi care e principiul.
E usor de facut, ai nevoie doar de:
- ideal, acces la scurgere si teava de apa curenta - sau - mai putin ideal, doua recipiente mari pe care le umpli/golesti ad@labbam
si, in functie de ideal/mai putin ideal:
- niste senzori de nivel
- powerhead-uri
- electrovalva apa
- prize programabile
Daca ai rabdare, cand ma linistesc iti fac io o schita d-aia old school, cu creionul pe hartie (nu stiu io cu scheme d-alea savante)
|
 |
|
|
scorpionul wrote:
um02122 wrote:O metoda mai precisa pe care am folosit-o la Fluval Edge e cea cu doua tevi: una urca pana sus in recipient si da nivelul apei jos in acvariu, a doua e la baza recipientului si cativa cm sub nivelul apei in acvariu. Bazata pe presiuni negative, mult mai faina decat varianta cu o singura tava.
pune si tu niste poze sa inteleg si eu, ca vreau sa fac schimbul la picatura la cei 750 ai mei
Grasule, n-are treaba schimbul la picatura cu autocompletarea.
Tu fa-ti o gaura in bazin, nivelul il reglezi cum ti-am zis (gaura, flansa, un cot la 90 si o bucata de teava. marimea bucatii de teava = nivelul apei).
Avand schimb la picatura, nu te intereseaza ATO (autocompletarea). Poate sa te intereseze un sistem de auto water change..
|
 |
|
|
|
M-a rezolvat colegul Adivb, pupa-i-as teneshii lui <3
|
 |
|
|
|
Amice, mergi si te cauta..
|
 |
|
|
|
Ti-am pregatit doo ventilatoare noctua (cele vechi ale mele) si o sacosa de ventilatoare noname, marca pufy, sa ai de joaca
|
 |
|
|
plm 
|
 |
|
|
|
Tie iti trebuie cele mai simple. Unele au alimentare si la 5v si functie PWM.
|
 |
|
|
Multumesc pentru ajutor, sunt singurul detinator din Romania al unui roll-up lucrat de o persoana care a contribuit la Rogue One & altele
|
 |
|
|
Eu cu Noctua am lucrat, de aia ti le-am recomandat. Ia si tu de test o ieftineala, gen DeepCool si vezi daca te coafeaza zgomotul. Nu stiu ce sa-ti zic..
Orienteaza-te dupa specificatia "nivel zgomot" http://www.pcgarage.ro/ventilatoare-radiatoare/filtre/general-tip-ventilator-carcasa/general-flux-aer-max-75-pana-la-99/
P.S. desi Noctua par a fi "dead silent", atunci cand le bagi intr-o incinta, zgomotul se amplifica.
|
 |
|
|
Acel moment cand vrei sa faci un schimb de apa, dar n-ai sare
Cine vinde sare vrac, aveti idee? Imi trebuiesc doo kile
|
 |
|
|
Acum intreb si eu ca prostu'
Daca nu ai nimic fotosintetic in acvariul ala, de ce-i dai lumina? Iti plac algele, sau ce
|
 |
|
|