Message |
|
momentan totul e rezervat...
|
 |
|
fertilizant contine desigur, cit despre pietrisul de riu,bleah, n-as mai pune asa ceva in acvariu
alber wrote:Salut si bine ai venit.
Mai oameni buni, nu dati asa tare cu barda, ca omu nu a facut altceva decat sa ne arate acvariu lui. Ca ne dam si noi cu parerea, e altceva, dar cu delicatete si cu intelepciune.
In primul rand fundalu'. Nu dati cu paru ca nu e fundal. E faianta de pe perete. Se vede pentru ca omul n-a pus un fundal. Baga repede un fundal uni, crem, negru sau albastru-bleu. Sa vezi atunci ce fain o sa se vada.
In al doi-lea rand, scoate chestia aia rosie de pe fundul acvariului si baga macar niste pietris de rau, la vreo 2-3 mm granulatie, nu mai mult.
Iar daca te axezi numa pe moss-uri si Riccia, eventual ceva anubias, umbla la putin la lumina (sau zi-ne ce ai acolo) si baga ceva CO2. Un pic de fertilizant in masa apei ar fi bun
|
 |
|
cel mica e mai mult pt carantina , nu are intentia de a iesi in evidenta
alber wrote:Aaaaa, uitasem de al doi-lea acvariu. Ala il tii steril? Nupui ceva plante si acolo? Da, am vazut piatra aia cu Riccia, sau ce e, dar altceva nimic?
|
 |
|
nu e faianta , e polistiren decorativ  ),e pur si simplu peretele, nu am fundal
alber wrote:Salut si bine ai venit.
Mai oameni buni, nu dati asa tare cu barda, ca omu nu a facut altceva decat sa ne arate acvariu lui. Ca ne dam si noi cu parerea, e altceva, dar cu delicatete si cu intelepciune.
In primul rand fundalu'. Nu dati cu paru ca nu e fundal. E faianta de pe perete. Se vede pentru ca omul n-a pus un fundal. Baga repede un fundal uni, crem, negru sau albastru-bleu. Sa vezi atunci ce fain o sa se vada.
In al doi-lea rand, scoate chestia aia rosie de pe fundul acvariului si baga macar niste pietris de rau, la vreo 2-3 mm granulatie, nu mai mult.
Iar daca te axezi numa pe moss-uri si Riccia, eventual ceva anubias, umbla la putin la lumina (sau zi-ne ce ai acolo) si baga ceva CO2. Un pic de fertilizant in masa apei ar fi bun
|
 |
|
|
 |
|
imi rezerv dreptul de a selecta potentialii clienti iar tu nu esti eligibil
S.F wrote:Vreau sa le vad.Cand ne intanlim?
|
 |
|
|
 |
|
este pt apa sarata banuiesc , acvariu marin...?!
|
 |
|
ai drum prin Ploiesti?
|
 |
|
daca ai drum prin ploiesti ii primesc eu...astept raspuns ca sa-ti dau detalii despre acvariu si poze daca ai drum.bafta
|
 |
|
vind 2 neoane juwel daylite 18w t8 59cm noi provenind de pe acvariu juwel rekord 800,30ron ambele,filtru intern hailea bt200 nou , folosit 2 zile,18ron, mangrova 40cm si mopani39cm jbl, 20ron bucata sau schimb cu platy si xipho simpson sau voalati (xipho rosii sau ananas sau albino cu ochi rosii),scalari multicolori,beta crown culori deosebite
http://img716.imageshack.us/i/dsc00211un.jpg/
http://img130.imageshack.us/i/dsc00204jq.jpg/
|
 |
|
vind neoanele de mai sus sau schimb cu velifera, paty si xipho simpson sau voalati, beta crown,scalari voalati multicolori.id mess coupefx32
|
 |
|