| Message |
|
|
Acvariu aprox. 35 litri
Lumina 1x15 watti 865 si 1x15 watti Floura
Filtrare filtru cascada 200L/h
Pesti neon clasic.
Plante E. acicularis, glosso si blyxa
Substrat Fertisoil
Fertilizare pps pro si Aquatic Nature.

|
 |
|
|
|
Exact pe gustu meu. pam pam...adica acelasi tip am si eu, aduc mai mult cu cei salbatici, pam pam
|
 |
|
|
|
6500K merge bine la plantat...la marin e cu totul alta treaba, crede ma
|
 |
|
|
|
Crevetii sunt sensibili la NO2. Chiar daca nu au crapat imediat, au fost otraviti si treptat treptat se duc la loc de verdeata de lumina, etc
|
 |
|
|
|
o sa pun si un filmulet in care se vede clar cum fierb plantele, deci nu e de la apa schimbata. K este foarte important, deschide porii plantei, mareste fotosinteza si metabolismul plantei, etc. D aia perleaza asa ca nebunele.
|
 |
|
|
Momentan tufa de HZ este tunsa, deci nu e foarte aratoasa.
Secretul pentru pearling? Nu e niciun secret, si daca nu as zice ADA, as minti. E vorba de Brighty K, il folosesc ocazional doar cand nu am timp sa ma duc sa iau apa minerala, si mi o fac singur
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Este foarte folositoare plantelor. Ideea e ca iti trebuie si un difuzor/reactor de co2. Incearca cu asa ceva http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/sisteme_injectie_CO2/Aqua-Medic_Reactor_100, e una dintre variantele cele mai ieftine. Cum procedezi. Peste praful din sticla adaugi cam un sfert din plicul cu microorganisme, dupa adaugi apa calduta si amesteci. In scurt timp o sa inceapa reactia si o sa se intareasca sticla. Cu un furtun faci legatura intre dopul sticlei si difuzorul ceramic. Poti pune pe furtun si un robinet de Co2 pt a regla debitul, il gasesti tot de la Aquamedic. Mult succes. Pe viitor cand o sa se termine prafurile, poti face mixul cu zahar si drojdie uscata. Da un search pe forum dupa "bomba cu drojdie" si o sa afli mai multe. Mult succes
|
 |
|
|
|
Un sfat, personal. Nu o sa te bucuri niciodata de "acvariul" actual chiar daca vei face totul super si vor merge toate foarte bine. Nu ai vedere decat de sus asupra acvariului sau din lateral daca stai pe burta. Nu o sa te poti bucura de el. Incearca sa l faci p asta cat de cat, sa cresti acolo ceva pesti ce ti plac, aduna informatii, si experimenteaza te si apoi treci la un acvariu in toata regula.
|
 |
|
|
|
Incearca la www.reef.ro au o multime de pompe de la aquamedic, mufezi direct furtun, o bagi in butoi si gata. Au diverse modele cu debite diferite, cu siguranta o sa gasesti ce vrei.
|
 |
|
|
alber wrote:Da' ce treaba are guguloiul ala de sticla?
Asta e blasfemie  in guguloi citesti e un fel de ghioc al acvaristului, ma uit la el si stiu ce valoare au nitratii, fac un descantec si crapa alga, acum lucrez la descantec impotriva hidrelor ca m am pricopsit cu unele frumoase foc, si albe si verzi
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ai grija cu valorile de NO2! Crevetii nu sunt mari fani No2, No3, NH4.
|
 |
|
|
|
Salutare. De unde ai cumparat crevetii? Cum se comporta? Sunt ok?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Se poate inchide!
|
 |
|
|
|
Bravo Mos! Ai grija de ei, sa nu "behaie"
|
 |
|
|
|
Teco 10
|
 |
|
|
|
Mersi de apreciere Gg. Buturugile asa vor ramane, cu ramurile acelea iesind dintre anubias. Astept sa mai creaca eleocharisu in stanga si cred ca o sa mai pun ceva riccia in fata, dreapta. In spate sa creasca didiplisu si eventual sa l fac sa fie rosu. In rest cam asta e.
|
 |
|
|