[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: wallachian
Forum Index » Profile for wallachian » Messages posted by wallachian
floryn wrote:@ wallachian : asta era sichestia, renuti la niste guppy ,dat fiind ca bettilor le place carnea din cand in cand, iar daca femelele de guppy se reproduc betta vor avea hrana vie care le oferi si exercitiu.

Acum am inteles. Personal nu sunt de acord cu chestia asta. Daca vrei sa le dai carne exista hrana vie normala (tubi, libelule etc.) Betta mananca cu pofta chiar si ficat de porc exfoliat marunt pe razatoare.
floryn wrote:Acvariu inalt , lung , bine plantat, cam asta iti trebuie sa convietzuiasca toti 3 linistiti,, mai baga si 4 guppy(1 mascul +3 femele), hrana vie si bine plantat, mai sunt si masculi sadici care bat femelele ,din placere cred, experienta propie.

Parerea mea e ca betta + guppy = dezastru ~ pt. guppy ~. Bettanii atenteaza la cozile guppy-lor (pot chiar sa ii omoare), confundandu-i cu alti masculi de betta.

Forum Index » Profile for wallachian » Messages posted by wallachian
Go to: